Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Ἡ Πεντηκοστή, σημεῖον ἑνώσεως καί ἡ Παγκοσμιοποίησις, σημεῖον διαλύσεως ...

Γαρίδες με κριθαράκι γιουβέτσι #kuzinaalagrecque_sotirisevaggelou

Γέροντας Ειρηναίος: Το Άγιον Πνεύμα και οι εκδηλώσεις Του στη ζωή μας(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Ακολουθια/.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση,Γέροντας Ειρηναίος: Το Άγιον Πνεύμα και οι εκδηλώσεις Του στη ζωή μας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.(

179 Όσιος Δαβίδ εν Θεσσαλονίκη 26 Ιουνίου απολυτίκιο(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τονΑυριανό Εορταζόμενο Οσιο Δαβίδ εν Θεσσαλονίκη.)

Όσιος Δαβίδ εκ Θεσσαλονίκης - 26 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Δαβίδ εκ Θεσσαλονίκης.)

Μελιτζάνες Ιμάμ Μπαϊλντί #kuzinaalagrecque_sotirisevaggelou

The Bible Collection : JOSEPH Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΙΩΣΗΦ 1995 | Ο ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ...

Ζούμε στην τύφλα μας(Παρεα με τον Γεροντα π.Νεκταριο σε θεματα τρεχουσας επικαιρότητας.)

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Σπιτική μαρμελάδα ροδάκινο χωρίς συντηρητικά & γλυκόζη🍑🍑Homemade Peach j...(Φτιαξτε Εποχικες Μαρμελάδες,Χωρις Συντηρητικά.)

Tiger Cub Meets Her Father for the First Time | 4K UHD | Dynasties | BBC...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.)

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΛΟΥΚΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ & ΚΡΙΜΑΙΑΣ ~ Ορθό...( ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ/Ιερα Παρακληση στον Αγιο Λουκα τον Ιατρό.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΕΚΤΑΚΤΟ !!! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ !!! Μόνο έτσι θα διώξετε τον Σαταν...(Χρησιμες Συμβουλες προς Ορθόδοξους.)Καλο Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

1 Κούπα Θα Καθαρίσει Τη Βλέννα & Το Φλέγμα Σε Στήθος, Πνεύμονες Και Κόλπο!(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Τι είναι ΓΑΜΟΣ; - π. Νικόλαος Λουδοβίκος | Εσπερινά Κηρύγματα(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση και Τα περι Γαμου,απο τον π.Λουδοβίκο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Απολυτίκιο Aγίας Φεβρωνίας - 25 Ιουνίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Φεβρωνια.)

Αγία Φεβρωνία - 25 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑκαι Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο,για την Αυριανη Εορταζόμενη Αγια Φεβρωνία.)

Μια συνταγή που λίγοι την γνωρίζουν - Υγιεινή Σαλάτα για ενίσχυση του ορ...

Ο Άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος(ΤΑΙΝΙΑ)

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Τήνο - Μέρος 1ο

Τι είναι η εξομολόγηση ; Πώς πρέπει να το κάνω σωστά ;

Santorini Kamari, walking tour in 4k, Greece 2024 [Kamari beach Santorini](Καθημερινή Βολτα στην ΣαντορίνηSantorini Kamari, walking tour in)

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

3. Ο Κάιν και ο Άβελ.(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Ιστοριες απο την Παλαια και Καινη Διαθήκη..Σημερα απο την Παλαια Διαθήκη,και"Καιν και Αβελ"Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες αι Φίλοι μου.

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Μήλο - Μέρος 2ο(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τασο Δούση.ΜΗΛΟΣ 2.Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Το απόλυτο Σπιτικό Αναψυκτικό με Κεράσια!! Δροσιστικός συμπυκνωμένος χυ...(Φτιαχτε το για Δροσιστικό για τις Ζεστες του Καλοκαιριου,Ειδικά.)Καλημερα.Καλη και Ευλογημενη Βδομάδα.

Γενέθλιο Αγίου Ιωάννου Προδρόμου(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις,και Ακολουθία.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση και Μακαριστός Μητροπολίτης Αιτωλιας και Ακαρνανίας κ.Κοσμας.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Γενέθλιον του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου(ΟΜΙΛΙΑ απο τον Καθηγητη Θεολόγο. κ.Ευαγγελο Ρωσσόπουλο για τον Αυριανό Εορταζόμενη Γενεθλια μερα του Αγιου Ιωαννη του Προδρομου)

24.06: Γενέθλιο του Τιμίου Προδρόμου - Nativity of the Forerunner John(ΥΜΝΟΙ και Απολυτικιο με Υποτίτλους για το Αυριανό Εορταζόμενο Γενέθλιο του Προδρόμου.)

Του Αγίου Πνεύματος (Πατήρ Αθανάσιος Μυτιληναίος ♰)ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Μεγαλη Γιορτη του Αγιου Πνευματος,απο τον Πρωτοπρ.π.Αθανάσιο Μυτιληναιο.

ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Μεγαλη Γιορτη

Γρανίτα καρπούζι.......!!!!!!!!(Για τις πολυ Ζεστές μερες του Καλοκαιριου,με το Εποχικο καρπούζι.)

Κύριλλος και Μεθόδιος: Οι Φωτιστές των Σλάβων (2013) [HD 720p] ελληνικοί...(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Κύριλλος και Μεθόδιος: Οι Φωτιστές των Σλάβων .Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Κολοκυθόπιτα αφράτη και εύκολη με υλικό έκπληξη για να μην λασπώνει. Δοκ...(Το Επιδορπιο Γλυκο σας για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο,και Κολοκυθόπιτα.)

Φάτε ΣΚΟΡΔΟ Αλλά μην Κάνετε το Λάθος που Κάνουν Πολλά Άτομα(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας.)

Γλυκό του κουταλιού & μαρμελάδα Σταφύλι χωρίς ζάχαρη | Vegan | GoodLife ...(Φτιαξτε το μονοι σας Γλυκο του Κουταλιου Σταφύλι.Εποχικό )

🌸 Του Αγίου Πνεύματος, ανοίγουν οι ουρανοί !!! Αν προσευχηθείς, θα λάβει...(ΕΠΙΚΑΙΡΟ/ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ)

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Αν θες τον εγκέφαλό σου Υγιή, τότε πρέπει να δοκιμάσεις αυτά Οπωσδήποτε*(Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

23 Ιουνίου: Πεντηκοστή - Τι γιορτάζουμε και τι συμβολίζει η ημέρα;*(ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

✝️ ΟΡΘΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ*(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΓΗ Τραγο...(Κλεινουμε σημερα Οπως καθε Σαββατοβραδο με Γ.Κοινούσης.Χριστιανικά τραγουδια,και Χριστός Ελλάδα,Ορθοδοξία.)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα

Πεντηκοστή & Άγιο Πνεύμα - π. Αθανάσιος Μυτιληναίος(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελικής περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ,Ιωαννου ζ 37-52, η 12.απο τον πρωτοπρ.π.Αθανάσιο Μυτιληναιο

Σόδομα και Γόμορρα(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Σόδομα και Γόμορρα.Η Ταινεια της Βδομάδας..Καλη παρακολούθηση.)

Santorini Greece, Driving from Fira to Perissa Beach, 2023*(Τουριστικοί Θερινοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ)

Βιταμίνη Β12 - 10 Μυστικά Σημάδια Που Κρύβουν Την Έλλειψη Της ( + Τροφές)Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεία μας

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

#Τέμπη: Πόρισμα ΦΩΤΙΑ! ΔΕΝ τράκαραν οι Αμαξοστοιχίες - Πίσω από τα Γεγον...(ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ/ΕΠΙΚΑΙΡΟ)

Γλυκό ψυγείου με μπισκότα και γιαούρτι(Το Επιδορπιο Γλυκό σας για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Ψαλμός ΙΖ' - ( 17ος ) Κατά της γλωσσοφαγιάς. Για το κακό μάτι. Πάτερ Φαν...(Ευχη κατα της Γλωσοφαγιάς για Ολες και για Ολους.*)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Μαρμελάδα Ροδάκινο 🍑 Χωρίς Ζάχαρη - Peach Jam Sugar Free(Φτιαξτε την Μαρμελάδα της Χρονιας,με Ροδακινα.)Καλημερα..Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο,

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ - ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ~ Ορθόδοξες προσευχές(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Ακολουθιες.Στην Συνεχεια με Προσευχή για να περασουν Οι Ασθενειες.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 22 Ιουνίου - Άγιος Ευσέβιος Επίσκοπος Σαμοσάτων(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους, για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ευσεβιο επ.Σαμοσατών)

Άγιος Ευσέβιος - 22 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ευσέβιο Σαμοσατών)

Τα Ψυχοσάββατα(Γιατι Ειναι τα ΨυχοΣαββατα,και πόσα ειναι..Μαθετε περισσότερα απο τον Γεροντα π.Αθανασιο)

Το ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ της ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ 2023! Δώστε λίγη ανάπαυση στις ψυχές!! Τι...(Τι ειναι τα Ψυχοσάββατα...?Με τον Δημοσιογραφο κ.Γ.Θεοχαρη.)

Προσοχή ποιους ακούτε στο διαδίκτυο

''Θεραπεύοντας τον φόβο'' Άγιος Λουκάς ο Ιατρός Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπό...(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ'Θεραπεύοντας τον φόβο'' Άγιος Λουκάς ο Ιατρός Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπόλεως.Η Ταινεια της Ημέρας.Καλη παρακολούθηση.)

🌸 Ψυχοσάββατο 22 Ιουνίου - Τι συμβολίζουν τα κόλλυβα και τα μνημόσυνα ;;...(Περι των Κολύβων,κσι Μνημοσυνων Ο Λόγος.)

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Να λες αυτή την προσευχή κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς και η Παναγία θα σε α...(ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟ,ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ.)

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Ρόδο - Μέρος 2ο*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τασο Δούση.ΡΟΔΟΣ.2)

10/26 Η επί του όρους ομιλία (μεταγλώττιση)Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με Ιστοριες αππο την Παλαια και την Καινή Διαθηκη.Στην ΣυνεχεΙα απο υην Καινή Διαθήκη και Η Επι του Όρους Ομιλια.Καλή παρακολούθηση.)

How a Mother Tiger Raises Three Stubborn Cubs | Our World(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)Καλό Απόγευμα Φίλες και Κύριοι.

Νόστιμη και εύκολη συνταγή για μπιφτέκια από κόκκινες φακές! Όποιος δοκί...*(Το Συμπληρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.0

Γρανίτα καρπούζι από τον Γιώργο Τσούλη | Βάζουμε τον Chef στην Πρίζα(Για τις πολυ Ζεστες μερες του Καλοκαιριού.Φτιιαξτε το.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟ 11.6.2003 ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΑΝΑΝΙΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Ακολουθία.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση τον Μακαριστο Αρχιμ/τη π.Ανανία Κουστενη,με θεμα την Πεντηκοστη)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

21.06: Αγίου Ιουλιανού - Saint Julian(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιουλιανό τον Μαρτυρα.)

Ευχή είς τόν Κύριο Αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς(ΥΜΝΟΙ και ΕΥΧΕΣ.Ευχή είς τόν Κύριο Αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς)

''Θεραπεύοντας τον φόβο'' Άγιος Λουκάς ο Ιατρός Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπόλεως.Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.''Θεραπεύοντας τον φόβο'' Άγιος Λουκάς ο Ιατρός Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπόλεως.Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)

David and Goliath I Adventure Historical Action Movie ,Orson Welles, Ivi...(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΕΙΕΣ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΛΥΣΗ.David and Goliath I Adventure Historical Action Movie ,Orson Welles.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

21 Ιουνίου: Παναγία Ελεούσα - Η συγκλονιστική εύρεση της εικόνας και τα ...(Περι Αγιας Ελεούσσας ,Ευρεση της Εικόνας κ.α.)

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

π Σάββας Ἁγιορείτης ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ TOYΣ EMBOΛΙ@ΣMENOYΣ(ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.Παρεα με τον π.Σαββα Αγιορείτη.)

KALYMNOS (Κάλυμνος), Greece ► Top Places & Secret Beaches in Europe #tou...(Τουριστικοί Θερινοι Προορισμοί.ανα τρην Ελλαδα.ΚΑΛΥΜΝΟΣ.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΚΟΝ-ΟΡΘΡΟΣ-ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ_20-6-2024(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΓΙΟΡΤΑΣΤΙΚΑ)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Tiny newborn lion cubs, Serengeti - African Family Safaris(Παρεαμετα Αγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλημερα Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη.

Πως θα καταλάβουμε αν τα εμπόδια που συναντάμε στην Ζωή μας είναι απο το...(Kλεινουμε σημερα με Παρουσίαση Αφιερωματα.Στην Συνέχεια με τον Οσιο Παίσιο.Λόγος περι Εμποδίων στην Ζωή μας.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Ο Βίος και η Διδασκαλία του Αγ. Νικολάου Καβά...(ΟΜΙΛΙΑ για τον ΑυριανόΕορταζόμενο Αγιο Νικόλαο Καβασιλα απο τον πρωτοπρ.π.Νικολαο Μανώλη)

Άγιος Νικόλαος Καβάσιλας: «Η Παναγία ο πρώτος και τέλειος άνθρωπος»(Εργα Αγιου Νικολάου.Καβασιλα.)

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΒΑΣΙΛΑΣ.(Ερμηνεια Θ.Λειτουργιας. απο τον Αγιο Νικολαο Καβασιλα.)

Άγιος Νικόλαος Καβάσιλας - 20 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Νικόλαο Καβάσιλα,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Η Πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (1964) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΗ Πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (1964) Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Γρανίτα λεμόνι,Έτοιμη σε 1 λεπτό,μόνο με 3 υλικά!!!Σπιτική,δροσιστική κα...(Φτιαξτε την για τις Ζεστες μερες του Καλοκαιριου.)

ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ, όλες οι αλήθειες για το "ΓΙΑΤΡΙΚΟ" βότανο!!!(Χρ'ησιμα και Ωφελιμα για την Κουζίνα σας)

Pyrgos Santorini, very beautiful village! walking tour 4k, Greece 2023(Βολταροντας στα Χωρια της Σαντορινής.ΠΥΡΓΟΣ.)

Συνδυασμοί Τροφών Που Δημιουργούν Προβλήματα Στην Υγεία!(*Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Κολοκυθοκεφτέδες τραγανοί👌η καλύτερη συνταγή εγγύηση! Καλύτεροι💯 και απο...*(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Συμπλήρωμα,για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Τι έλεγε ο Άγιος Πορφύριος για όσους καπνίζουν, τι θα πάθουν και πως μπο...*(Παρεα με τον Οσιο Πορφύριο με θεμα το Κάπνισμα.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

ΧΡΥΣΟ ΚΟΛΛΥΒΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ - ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με ΄Παρουσιαση και πατερας Παρθενιος και τα Εθιμα της Δευτερας του Αγιου Πνευματος)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Η Θαυματουργη Πιτα Του Αγιου Ιουδα Θαδδαιου – Θαδδαιοπιτα Συνταγη & Προσ...(ΥΜΝΟΙ και ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ και Η ΘΑΔΑΙΟΠΗΤΑ)

Η προσευχή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου | Ρωτήστε τον Γέροντα

Η ΑΓΙΑ ΑΚΥΛΙΝΑ(ΤΑΙΝΙΑ)

Συνταγή για γρανίτα φράουλα από τον Στέλιο Παρλιάρο | Γλυκιές αλχημείες ...

Αλόννησος | Το ησυχαστήριο των Β. Σποράδων - Ένα νησί για ήρεμες & ποιότ...*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ.)

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ Ο ΠΟΠΟΒΙΤΣ | Η Φωνή Των Πατέρων*(Περι Αγιου Ιουστινου Ο Λόγος.)

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

ΛΕΙΨΟΙ 2024-LIPSI 2024, 14 days in paradise(Τουριστικοι Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΛΕΙΨΟΙ.ΔΩΔ/ΝΗΣΑ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου.

ΚΕΙΚ ΖΟΥΜΕΡό ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ - Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ!!!(Για το Επιδορπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

10 Χρήσεις Με Μηλόξυδο Για Σώμα & Δέρμα (& Για Αδυνάτισμα)! (Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τριτη.

ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΜΟΡΦΟΥ: ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ (ΔΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-READ DESCRIPTION)Κλεινουμε σημερα με Πατρουσιασεις.Μια Ακομα Παρουσιαση.Ο Πανιερωτατος Μητροπολίτης Μόρφου,κ.κ.Νεόφυτος,με θεμα τον Πουτιν,)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΙΑΕΙΡΟΥ (Ελληνικοί υπότιτλοι)Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΙΑΕΙΡΟΥ (Ελληνικοί υπότιτλοι)ΗΤαινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολουθηση. )

Mαρμελάδα Κεράσι - Συνταγή για γλυκό καλοκαίρι!

Ιτέα: Μια παραλιακή κωμόπολη περιτριγυρισμένη από βουνά

ΣΥΚΙΑ :Φύλλα - Κορμός - Γλυκό του Κουταλιού (ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ)

10 ΤΡΟΦΕΣ Που Καταστρέφουν Την Καρδιά & Προκαλούν Καρδιακά Προβλήματα*(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας)

ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΠΟΠΟΒΙΤΣ . Η ΖΩΗ ΤΟΥ.*(Αγιο ΒιογραφικοΑΓΙΟΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΠΟΠΟΒΙΤΣ)

Μαρμελάδα Κεράσι εξαιρετική από την Ελίζα #MEchatzimike(Πως να Φτιαξουμε Μαρμελαδα Κερασι απο την Ελίζα.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

World of the Wild | Episode 4: The Arctic | Free Documentary Nature*(Παρεα με τα Αγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.ΛΕΥΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ.) Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

H θεραπεία του εκ γενετής τυφλού - Κατά Ιωάννην 9:1-12(Λιγα Λόγια στο Ευαγγελιο της προηγ.Κυριακής)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Βδομαδα.

ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΝΗΜΗ ΑΓΙΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΠΑΠΑ ΡΩΜΗΣ(Κλεινουμε σημερα με Πσαρουσιασεις.και Ακολουθιες.Στην Συνεχεια ,με Ακολουθια ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΝΗΜΗ ΑΓΙΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΠΑΠΑ ΡΩΜΗΣ)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΟΙ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ κινούμενα σχέδια στα Ελληνικά

Δυσκοιλιότητα (ορισμός, αιτίες, θεραπεία)-Dr Maria Goutou-Θέματα υγείας

Σορμπέ Καρπούζι Επ. 63 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Σάμο - Μέρος 2ο

Γλυκό του κουταλιού καρπούζι

Πῶς μποροῦμε νά ἀντιδράσουμε ἀπέναντι σέ ὅσους ψηφίζουν ἄνομα νομοσχέδια...

Ο απλός άνθρωπος - Αθανάσιος Μητροπολίτης Λεμεσού

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Σίφνο

π. Γεώργιος Μεταλληνός: Γάμος Εκκλησιαστικότητα (3-3-1997)

20000 Leagues Under The Sea (1954) Kirk Douglas, James Mason (greek subs)

10 Υπερτροφές που Θεραπεύουν το Λιπαρό Συκώτι και Πρέπει να Δοκιμάσετε!

The Adventures of a Cheetah Family in the Savannah | Our World(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια υτπθ Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)

μελισσοκομική εικόνα Σχοινούσας καλοκαίρι 24';(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Η Δόμνα Σαμίου σε Δημοτικά Τραγούδια για Παιδιά | Δημοτικά και Παραδοσιακά(Μουσική και τραγουδια για Ολες και για Ολους. Ειδικό για παιδιά)Καλο Μεσημερι. Κυριες και Κύριοι.

Αυτά έλεγε ο Άγιος Πορφύριος για τον Καρκίνο - Ο Θεός του φανέρωσε το φά..*(Απο τους Αγιους της Ορθοδοξιας μας,ξαι Γιατρους μας για Ολους τους Ανθρωπους.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΓΗ Τραγο...(Κλεινουμε σημερα,Οπως καθε Σαββατόβραδο με Χριστιανικά τραγούδια,Γ.Κοινούσης,και Χριστος Ελλάδα,Ορθοδοξια)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα..

ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΜΟΡΦΟΥ: ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (ΔΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-READ DES...

Κυριακή των Αγίων 318 Πατέρων της Αγίας Α' Οικουμενικής Συνόδου*(ΟΜΙΛΙΑ στην Αυριανή Ευαγγελική περικοπη ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΩΝ 318 Θεοφορων Αγιων Πατερων της Α Οικουμενικής Συνοδου,Ιωαννου ι ζ 1-13,απο τον Γεροντα Πρωτοπρ.π.Αθανάσιο Μυτιληναίο

Μετέωρα - Meteora by drone

OSTROV 2006 Full HD with Greek subtitles - Το Νησί - Ρωσική ταινία με Ελ...

ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΠΟΠΟΒΙΤΣ . Η ΖΩΗ ΤΟΥ.

Αγ.Σάββας Αχιλλέως†Tο κτήνος θα μας χτυπήσει σε 3 μέρη & 2 χώρες που έλα...

20 Κορυφαίες ΤΡΟΦΕΣ που Καταπολεμούν Σάκχαρο και Χοληστερόλη

16 Ιουνίου: Των Αγίων 318 Πατέρων της Α' Οικουμενικής Συνόδου - Τι ακριβ...*(ΠΡΟΕΟΡΤΙΟ/ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ) Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στο Λασίθι - Μέρος 2ο(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τασο Δούση.ΛΑΣΙΘΙ.2..)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

(

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ(*Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Ιστοριεςαπο την Παλαια και την Καινή Διαθήκη..Στην Συνεχεια απο την Καινή Διαθηκη και Η Ζωή του Ιησού Χριστού.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Σίφνος 12 6 24 ΠΑΝΑΓΙΑ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις Αφιερωματα. Στην Συνεχεια με Αφιερωμα στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ ΣΙΦΝΟΣ)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα

''Θεραπεύοντας τον φόβο'' Άγιος Λουκάς ο Ιατρός Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπόλεως(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ 'Θεραπεύοντας τον φόβο'' Άγιος Λουκάς ο Ιατρός Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπόλεως.Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ( Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με Ιστοριες τς Παλαιάς και Καινής Διαθήκης.Στην Συνεχεια απο την Καινή Διαθηκη και Ανασταση.Καλή παρακιολύθηση.)

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

10 Animals that Live in the Snow | Snow and Cold Weather Animals(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασούςκαι της Ζουγκλας μετα Μουσικής,ΛΕΥΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ.))

Η πιο Σούπερ Τέλεια Μαρμελάδα Κεράσι🍒🍒!!Μόνο 4 Υλικά χωρίς Συντηρητικά!!...(Πως να Φτιαξουμε Εποχική Μαρμελάδα.Δειτε Πως)

⛔ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ! ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ η ΠΑΝΑΓΙΑ κ είπε να ΒΑΛΟΥΜΕ στο ΣΑΛΟΝΙ.(..Συγχρονα.ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ και ΤΕΡΑΤΑ)

ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ 🍉 ΓΡΑΝΙΤΑ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ ΕΥΚΟΛΑΚΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΥΛΙΚΆ(Πως να Φτιαξουμε Ενα Εποχικο Παγωτο.,με Καρπουζι.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

ΔΕΙΤΕ Τι Μου Συνέβη, Όταν ΞΕΚΙΝΗΣΑ Να Πίνω Μηλόξυδο Για 30 Μέρες;(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

MISKO τριβελάκι με σάλτσα τόνου(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Αυριανό Μεσημεριανό σαςε πιάτο.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ με Πούτιν: Να ετοιμαστούν οι Έλληνες(Kλεινουμε σημερα μεΜυνηματα-Παρουσιάσεις.Σττην Συνεχεια με Παρουσιάσεις ΜυνήματαΜΗΝΥΜΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ με Πούτιν: Να ετοιμαστούν οι Έλληνες)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ομιλία στη μνήμη του Αγίου Προφήτου Ελισσαίου

Προφήτης Ελισσαίος - 14 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ελισσαιο τον Προφήτη,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο.)

Άγιος Λουκάς ο Ιατρός (Ρωσική ταινία)

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

🧀Έχετε 3 ΠΑΤΑΤΕΣ και 1 ΑΥΓΟ; ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΙΠΝΟ σε 10 λεπτά. ΟΧΙ ΦΟΥΡΝΟΣ.( Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λυση..)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Gates of the Arctic - America's Most Remote National Park | Free Documen...)Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασούς και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημενη Πεμπτη

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ…!! Φεύγουν 6 υπουργοί και 8 υφυπουργοί- ΑΝΘΡΩΠΟΣ του Ιερών...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.Στην Συνεχεια με τον Δημοσιογραφο κ.Γ.Θεοχαρη,με Πολιτικο θεμα.)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.

CRETE TOP 15 Places You Might NOT Know in CHANIA GREECE [Travel Video 4K]

Αγία Ακυλίνα η ζαγκλιβερινή 2020*(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Ακυλινα την Ζαγκλιβεριανή)

Αγία Ακυλίνη - 13 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο

+ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ+

ΠΑΥΛΟΣ,Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

Κάλυμνος | Το νησί των σφουγγαράδων και των αναρριχητών | Χωρίς Χάρτη | ...*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΑΛΥΜΝΟΣ.)

Εύκολο παγωτό κεράσι ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ με 2 υλικά σε 5 λεπτά !(Η Εναλλακτική σας Λύση και στα Γλυκα.Με το Γλυκισμα του Καλοκαιριου.ΠΑΓΩΤΟ.)

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

2 κολοκυθάκια και 3 αυγά!! ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΙΠΝΟ σε 10 λεπτά. ΟΧΙ ΦΟΥΡΝΟΣ.Γ...(Η Εναλλακτικη σας για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο)Καλο Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

ή σαςγια το Αυ

παγωτό με 2 υλικά χωρίς κρέμα γάλακτος χωρίς ζάχαρη vegan 4 προτάσεις ve...(Για τις Ζεστες μερες το παγωτον της Ημέρας)Καλημερα.Καλη και Ευλογημένη Τεταρτη.

Όσιος Ονούφριος - 12 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ καιι Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Ονουφριο,και Κλεινουμε με αυτό.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

12.06: Αγίου Ονουφρίου και Πέτρου του εν Άθω - Saint Onuphrius and Peter...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

ΑΠΟΔΟΣΙΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ. ΙΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.ΑΠΟΔΟΣΙΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ. ΙΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ)

Το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο - 2ο μέρος (ταινία - ελληνική αφήγηση)Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑΣΤο Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο - 2ο μέρος .Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)

Ακρωτήρι Θήρας Αρχαιολογικός χώρος Akrotiri Santorini ancient prehistori...(Αναγνωριζοντας τους Αρχαιολογικούς Χωρους της Ελλάδας μας.Ακρωτήρι Θήρας Αρχαιολογικός χώρος.)

Τι τρώω την Δευτέρα; Είναι νηστεία;(Παρεα με τον Γεροντα π.Νεκταριο,σε θεματα τρεχουσας επικαιροτητας.)

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

ΟΧΙ ΖΑΧΑΡΗ! ΜΟΝΟ 2 υλικά! Παγωτό Φράουλα ΧΩΡΙΣ παγωτομηχανή και κρέμα γά...*(Το Επιδορπιο-Γλυκό σας για το Καλοκαίρι.Παγωτο.ΦΡΑΟΥΛΑ.)

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΡΠΟΎΖΙ🍉με όλα τα μυστικά θα τρώτε για τουλάχιστον 1 χρόνο💯 μ...(Πως να Φτιαξουμε Μαρμελάδα Καρπούζι.)

Breathtaking Hunting On Glaciers | Animal Kingdom(Παρεα με τα Αγρια Ζώα και Θηρια του Δασιους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Πως Να Απαλλαγείτε Από Τη ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ Με Γρήγορο Καθαρισμό Του Εντέρου!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία σας.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

🇬🇷 Κέα | Εξωτικές παραλίες | Αξιοθέατα και μέρη | Τζια | Κυκλάδες(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΕΑ.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός - Ι. Nαός Αγίου Νεκταρίου Πανόρ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθία,και Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός - Ι. Nαός Αγίου Νεκταρίου Πανόρ...)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

11 Ιουνίου: Δύο Εορτές - Παναγίας Άξιον Εστί - Βαρθολομαίου και Βαρνάβα ...(Καθημερινό Εορτολογιο για τους Αυριανους Εορταζόμενους Αγιους Βαρθολομαίου και Βαρνάβα των Αποστόλων,και Παναγιας Αξιον εστι..)

11.06: Αγίων Αποστόλων Βαρθολομαίου και Βαρνάβα - Holy Apostles Bartholo...(ΥΜΝΟΙ με ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ και Υποτιτλους.για τους Αυριανους Εορταζομενους Αγιους; Βαρθολομαίου και Βαρνάβα ,των Αποστόλων.)

Κύριλλος και Μεθόδιος: Οι Φωτιστές των Σλάβων (2013) [HD 720p] ελληνικοί...

11 Ιουνίου: Άγιος Λουκάς ο Ιατρός - Ο θαυματουργός άγιος που θεραπεύει ό...

Μέ πόνο & ἀγάπη & ὄχι διδακτισμό νά γίνεται ἡ ὑπόδειξη σέ ἀταξίες ἐντός ...

Μέσα στον κόπο θα βρεις τη Θεία Χάρη(Παρεα με τον Πανιερωτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιο.Περι Θειας Χάριτος Ο Λόγος.)

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Θεσσαλονίκη: Με κατάνυξη ο λόγος του Μητροπολίτη Φιλόθεου για τους μαθητ...*(Για τους Μαθητες των Πανελληνίων Εξετάσεων Και Οχι μονο,απο τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Παγωτό γεύση ΜΑΣΤΙΧΑ με τρία υλικά. Χωρίς παγωτομηχανή!(*(Το Παγωτο της Ημερας)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

H Ιστορία της Ρουθ (1960) [HD 1080p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣH Ιστορία της Ρουθ (1960) [HD Η Ταινεια τυης Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα..

LIFE 210 SPIRITUAL(Παρεα με τον Πανοσιολ/το Αρχιμ/τη π.Αντωνιο. σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας και Κλεινουμε με Αυτο.)Καληνυχτα Καλό Ξημέρωμα.

Προσοχή στήν ὅραση-ἡ θεραπεία τοῦ ἐκ γενετῆς τυφλοῦ, Ν. Σωτηρόπουλου, 8-...

ΠΟΡΟΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗ - POROS ISLAND TOUR(ΟΔΗΓΟΣ ΘΕΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ. ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.ΠΟΡΟΣ.ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ.)

Κωνσταντινούπολη, η βασίλισσα των Πόλεων - Εισαγωγή στη Βυζαντινή Ιστορί...(Περασμενα Μεγαλεια και διηγώντας τα να Κλαις.)

Γιατί να πηγαίνω στην εκκλησιά κάθε Κυριακή;(Παρεα με τον Γέροντα π.Νεκταριο Μουλατσιωτη.ΠΕΡΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΥ.)

Οι Πράξεις των Αποστόλων (ταινία - αφήγηση στα ελληνικά)(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΟι Πράξεις των Αποστόλων (ταινία - αφήγηση στα ελληνικά)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)

Perfect Greek Roast Lemony Chicken & Potatoes - Τέλειο, ζουμερό,Λεμονάτο...*(Η Εναλλακτική για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο,με το Κλασσικό κοτόπουλο Λεμονάτο.)

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Μυϊκές ΚΡΑΜΠΕΣ Φυσική Θεραπεία \Αιτία \ Πρόληψη Μυικής Κράμπας(Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας)

Happy Traveller στη Λήμνο - Μέρος 2(Βόλτα με την Ηλέκτρα τον Eυτυχη και το Hppy Traveller,στον κόσμο,στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.ΛΗΜΝΟΣ.2)

Happy Traveller στη Λήμνο | Μέρος 1*(Βόλτα με την Ηλέκτρα τον Eυτυχη και το Hppy Traveller,στον κόσμο,στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.ΛΗΜΝΟΣ.1)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

,ston k;osmo,sthjn Eyrbph kai sthn

✝️ ΟΡΘΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ*(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ.ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣΟΡΘΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

💥⛔ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΤΑΚΤΟ! ΜΕΤΑ τις ΕΚΛΟΓΕΣ, το ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ... (Αγιος Παΐσιος) ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Κυριακή

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΓΗ Τραγο...(Κλεινουμε και σημερα Οπως καθε Σαββατόβραδο με Γ.Κποινπούση,Χριστιανικά τραγούδια και Χριστος Ελλάδα Ορθοδοξια,και Αυρειο στις ΕυρωΕκλογές)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Άγιος Κύριλλος - 9 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κύριλλο Πατριάρχη Αλεξανδρείας,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο..)

Απολυτίκιο Αγίου Κυρίλλου - 9 Ιουνίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κυριλλο Πατριαρχη Αλεξανδρειας)

π. Ελπίδιος: Κυριακή του τυφλού (Ιωάν. θ' 1-38)OMIΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ.,Ιωαννου Θ 1-38,απο τον Γεροντα π.Ελπίδιο Βαγιαννάκη.)

Θα λατρέψετε το κουνουπίδι όταν το μαγειρεύετε με αυτόν τον τρόπο! Εύκολ...

Η ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ(ΤΑΙΝΙΑ)Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΗ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

Αγιο Ορος: Μια μερα στην Ιερά Μονή Ζωγράφου(ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΑ και ΑΛΛΆ)

It Can't Get Better Than This Greek Island (Skyros, Greece Travel Vlog)Τουριτστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα(Skyros, Greece )

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Τηγανίτες Κολοκυθιού - Κολοκυθοκεφτέδες 💯👌 Greek Zucchini Fritters EngSub*(Το Συμπλήρωμα για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιατο.) Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου,

Δροσερή Γρανίτα Φράουλα σε 5 λεπτά με Μόνο 3 Υλικά 💯🍓 Strawberry Granita...*(Καλοκαιρινά Ποτα και Εποχικά Φρούτα,Δροσερα) Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

π. Ν. Λουδοβίκος: Χωρισμός εκκλησίας κράτους(Παρεα με τον π.Ν.Λουδοβίκο,Σχεσεις Εκκλησιας Κρατους.)Καλημέρα.Καλο και Ευλογημενο Σαββατοκύριακο.Χριστός Ανέστη.

KEFALONIA 4K - Landscapes And Scenery Of Greek Island(Κλείνουμε σημερα με Παρουσιασεις. Νησιων Ιερων και Αγιοτόκων.ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ)Καληνύχτα.Καλό ξημερωμα.

Αγία Καλλιόπη - 8 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικ0ιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Καλλιόπη)

Αγία Καλλιόπη - 8 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Καλλιόπη)

''Θεραπεύοντας τον φόβο'' Άγιος Λουκάς ο Ιατρός Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπόλεως.η ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)

643. Πίστη χωρὶς ἔργα καὶ ἔργα χωρὶς Πίστη θὰ ἀποδοκιμασθοῦν ὁμοίως, Ἀρχ...

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο έτοιμη σε 5 λεπτά..!(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιατο.)

Kos & Nisiros 2024 Grecki długi weekend(Τα Καλίτερα,τα Αστερια της Δωδεκανήσου.)

ΈΚΤΑΚΤΟ | Μήνυμα από το Άγιον Όρος για την βεβήλωση στης Αγίας Σοφίας(ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ.)

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Χανιά: 10 τοποθεσίες που αξίζει να επισκεφθείς (Μέρος 2) #chania*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΧΑΝΙΑ.ΤΑ 10 ΚΑΛΊΤΕΡΑ ΜΕΡΗ,.)

Καλαμαράκια στη λαδόκολλα με κριθαράκι!*(Η Εναλλακτική σας Λυση για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιατο.)Καλο Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Wild Baby Animals 4K🌿Explore the Beautiful Wildlife Accompanied by Sooth...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους κμαι της Ζούγκλας μετα Μουσικής.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Τονομακαρονάδα (μακαρονάδα με σάλτσα τόνου) | Τα φαγητά της γιαγιάς(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

Λεμεσού Αθανάσιος: ΑΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις Αφιερωματα.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση του Πανιερωτατου Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιο.Περι δικαιοσύνης του Θεου Ο Λόγος.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

07.06: Αγίου Θεοδότου του εν Αγκύρα - Saint Theodotus, Bishop of Ancyra(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Θεόδοτο. Εν Αγκύρα.)

Άγιος Λουκάς ο Ιατρός (Ρωσική ταινία)Η ΤΑΙΝΕΙΑ(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ Άγιος Λουκάς ο Ιατρός (Ρωσική ταινία)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Πειρασμοί δυσκολίες προβλήματα - Πως να τα αντιμετωπίζουμε - Αθανάσιος Μ...

7 Ιουνίου: Άγιος Παναγής Μπασιάς - Ο παπά Παναγής που η Αγιοκατάταξη το...*(Ως θαυμαστα τα Σκηνώματα σου Κυριε εν πάσει τη Γή.)

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Είναι τόσο καλό που θα το φτιάχνεις δύο φορές την εβδομάδα! Απλό και Νόσ...(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο)

The Future of Snow Leopards | Snow Leopard Documentary(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΠΟΛΥ ΜΗΛΟ, ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ!(Το Επιδορπιο Γλυκό σας για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιατο)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Δυτική Μεσσηνία | Φανταστικές θάλασσες, ιστορικά κάστρα και διαδρομές πο...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.Δυτική Μεσσηνία )Καλημερα,Καλή και Ευλογημενη Πεμπτη.

6/6/24 Όρθρος, Θεία Λειτουργία / Οσίου Ιλαρίωνος του Νέου, Ηγουμένου της...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθεια.Στην Συνεχεια με ΑκιολουθιαΌρθρος, Θεία Λειτουργία / Οσίου Ιλαρίωνος του Νέου, Ηγουμένου της Μονης)Καληνύχτα.Καλο Ξημερωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 6 Ιουνίου - Όσιος Ιλαρίων ο νέος Ηγούμενος Μονής Δα...(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Ιλαρίωνα)

Όσιος Ιλαρίων - 6 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMIΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Ιλαριωνα.,απο τον Γεροντα π.Αθανασιο.)

ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜ ΣΩΓΙΕΡ.**Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜ ΣΩΓΙΕΡ.Η Ταινεια της Βσομάδας.Καλη Παρακολούθηση. )

Περίπατος στο ηλιοβασίλεμα στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, Κρήτη 🇬🇷 Περιήγ... (Βολτα στο ΡΕΘΥΜΝΟ το Ηλιοβασίλεμμα.)

Για ποίο σκοπό ζει ο άνθρωπος στον κόσμο; (π. Σάββας Αχιλλέως ♰)ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΣΤΗΝ ΓΗ π.Σαββας Αχιλλέως.)

Andros Cyclades 2022*(Τουριστικοί Προοριαμοί ανα την ΕλλάδαAndros Cyclades 2022*)

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Amazon Wildlife 8K ULTRA HD | Rainforest Sounds With Animals | Amazon Ju...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια τιυ Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)Καλό Απογευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Ο πατήρ Γεώργιος Μεταλληνός: Πολιτεία και εκκλησία σε 2 λεπτά*(Παρεα με τον Μακαριστό Πρωτοπρ.π.Γεώργιο Μεταλληνό.Σχεσεις Εκκλησιας και Πολιτείας)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο| Η γρήγορη συνταγή για ΦΟΙΤΗΤΕΣ(Για το ΑυριανόΜεημεριανό σας πιάτο ,η Εναλλακτική σας Λύση.)Καλήμερα.Καλη και Ευλογημένη Τεταρτη.

SYROS ISLAND | Travel Guide*(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις Νησιων και Αγιων Ανδρων..Στην Συνεχεθα Νησιων καιο ΣΥΡΟΣ Η Αρχοντισσα των Κυκλαδων.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Άγιος Δωρόθεος 5 Ιουνίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους.για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Δωροθεο)

Η ΑΓΙΑ ΑΚΥΛΙΝΑ(ΤΑΙΝΙΑ)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣΗ ΑΓΙΑ ΑΚΥΛΙΝΑ(ΤΑΙΝΙΑ)Η Ταινεια τησ Ημέρας.Καλη παρακολούθηση.)

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΘΗΤΙΩΣΑ ΝΕΟΛΑΙΑ 4/6/2024(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.ΕΚΤΑΚΤΟ,ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΘΗΤΙΩΣΑ ΝΕΟΛΑΙΑ 4/6/2024)

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ(Η Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,με τον Γέροντα π.Παρθενιο.)

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΑΛΗΤΙΣΣΑ!!! - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρεα με την Πρεσβυτερα κ.Καλυψω Δημητριάδη,σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας.)

Κιμαδόπιτα με τραγανό σπιτικό φύλλο | Mince pie with crispy homemade phy...(Το Συμπλήρωμα για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο,με Κυμαδόπιτα.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Μαρμελάδα Βερίκοκο, Τέλεια - Πανεύκολη - Αρωματική, σε Χρόνο Ρεκόρ, Χωρί...(Φτιαξτε την Μαρμελαδα ,την Εποχική.Δειτε την Συνταγή.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Νουθεσίες Άγιος Παΐσιος.(Παρεα με τον Γεροντα Οσιο Παισιο σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας και με Νουθεσιες και Συμβουλές) Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τριτη.

Travel Guide ΑΜΟΡΓΟΣ-ΔΟΝΟΥΣΑ 2ο Μέρος | FULL(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις Ελλήνικών Νησιων.Στην Συνεχεια με ΑΜΟΡΓΟΣ-ΔΟΝΟΥΣΑ 2ο Μέρος)Καλήνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Αγίες Μάρθα και Μαρία οι αδελφές του Λαζάρου - 4 Ιουνίου(Καθημερινό Εορτολόγιο για τις Αυριανές Εορταζόμενες Αγιες ΜΑΡΘΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ Αδελφές του Λαζάρου )

Αγίες Μάρθα & Μαρία - 4 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο.για τις Αυριανες Εορταζόμενες Αγίες ΜΑΡΘΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ Αδελφές του Λαζάρου ,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

Η Αγία Θεοδώρα της Αρκαδίας.(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Η Αγία Θεοδώρα της Αρκαδίας.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ κινούμενα σχέδια στα Ελληνικά(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλουςμε Ιστοριες απο την Καινη και την Παλαια Διαθήκη.Στην Συνεχεια με Ισατοριες απο την Καινη Διαθηκη και τα ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.Καλή παρακολούθηση.)

Κλῆρος καί Ἐκκλησία Ε΄-Ἡ κενοδοξία, Ἀγ. Παϊσίου καί Αγ. Πατέρων, 3-6-202...(ΚΛΗΡΟΣ και ΕΚΚΛΗΣΙΑ του Οσιου Παισίου.Ε.)

17 Θαυματουργές Χρήσεις με Μαγειρική Σόδα για Σώμα & Σπίτι!(Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας.)

Τήνος - Το λιμάνι της Τήνου από το Ξενοδοχείο "ΩΚΕΑΝΙΣ"(Τουριστικοί Θερινοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΤΗΝΟΣ)

Ἐπιτρέπεται ἡ μνημόνευση σὲ πρώην ὀρθόδοξο ποὺ ἔπεσε σὲ αἵρεση; Ἀρχιμ. ...*(Χρήσιμα και ΨυχΩφέλιμα.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου..

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Δεν έχετε ετοιμάσει ποτέ τόσο νόστιμα μπουτάκια κοτόπουλου! Μια πολύ απλ...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

έχεις λεμόνι 🍋 Κέικ με λεμόνι που λιώνει στη γλώσσα σου! Κέικ σε 15 λεπτά!(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιατο,το Επιδορπιο Γλυκό σας,η Εναλλακτική σας Λύση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα

γΓ

Βίος ἁγίου: Ἁγία Λυδία ἡ Φιλιππησία(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση ΑΦΙΕΡΩΜΑ,και Αγια Λυδια Φιλιππησία.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Skiathos town nightlife - going out in Skiathos(Τουριστικοί Θερινοι Προορισμοί.Skiathos town nightlife .)

Ταξιάρχης Μανταμάδου λιτάνευση ιεράς εικόνας Κυριακή των Μυροφόρων 2024(ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ.)

Αιματοβαμμένα Πεδία - 1453 Η Άλωση της Πόλης [ENG SUBS] Documentary*(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ/ΙΣΤΟΡΙΚΑ )

3 Ιουνίου: Άγιος Λουκιλλιανός, Αγία Παύλη, και τα 4 παιδιά Κλαύδιος, Υπά...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους; Αυριανόυς Εορταζομενους ΑγιουςΛουκιλλιανός, Αγία Παύλη, και τα 4 παιδιά Κλαύδιος, Υπάτια)

Άγιοι Λουκιλλιανός & Παύλη - 3 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανους Εορταζόμενους Αγιους Λουκιλιανου και Παυλης,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

Άγιοι Κυπριανός και Ιουστίνη a.k.a. Ο πρώην μάγος Κυπριανός και Ιουστίνη...(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣΆγιοι Κυπριανός και Ιουστίνη a.k.a. Ο πρώην μάγος Κυπριανός και Ιουστίνη.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Το καλύτερο κέικ ΛΕΜΟΝΙ στον κόσμο Λιώνει ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ πολύ εύκολο και νόστ...(Το Επιδορπιο Γλυκο σας και για το Κεικ Γλυκό σας του Καλοκαιριου.)

Ἠ ὑπερηφάνεια καί οἱ ἔπαινοι, Αγ. Νικοδήμου Ἁγιορ.-Ἁόρατος πόλεμος, 2-6-...(Παρεα με τον Αγιο Νικόδημο τον Αγιορείτη.Περι Υπερηφανείας Λόγοι.)

ΠΑΤΜΟΣ, ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ(Περιδιαβαινοντας τα Ιερα και τα Όσια της Ορθοδοξιας μας.Βόλτα στα Ιερα μας Νησιά.)

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Χωρίς μαγείρεμα‼️Όταν έχω λίγα λεπτά ετοιμάζω αυτό το κέικ! Πολύ εύκολο ...(Μια Εναλλακτική σας Λυση γοια το Αυριανό Μεσημερισανό σας πιάτο,και στο Επιδορπιο Γλυκό σας.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Cute Baby Animals - Τα πιο αξιολάτρευτα νεαρά ζώα στη Γη με χαλαρωτική μ...)Παρεα με τα Αγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικήςκαι στα Μωρα.Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Κριθαρότο με γαρίδες.....!!!!!!!(Για το ΑυριανόΜεαξμεριανό σαςπιάτο η Εναλλακτική σας Λυση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΓΗ Τραγο...*(Κλεινουμε σημερα Οπως καθε Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούσης,Χριστιανικά τραγούδια και Χριστος Ελλάδα Ορθοδοξια.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα,

Κυριακή της Σαμαρείτιδος - (Μητροπολίτης Λεμεσού κ.κ. Αθανάσιος)ΟΜΙΛΙΑ γηπα την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΣΣΑΣ,Ιωαν.δ 5-42,απο τον Πανιερωτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ.Αθανασιο.

✝️ ΟΡΘΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΟΣ

Πώς να Φτιάξετε Τραγανή Μπουγάτσα με Τέλεια Κρέμα! Απλή Συνταγή για Σπιτ...

Κλῆρος καί Ἐκκλησία (Γ΄ μέρος), Ἀγ. Παϊσίου καί Αγίων Πατέρων, 31-5-2024...(Σχεσεις Κληρου και Εκκλησίας.(Γ)