Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, Παιδικό, Γέννηση, θαύματα, παραβολές, κινούμενα σχέδια.

8K Wildlife African: Forgotten Land in 8K Video ULTRA HD - Relaxing Movi...

Βασικές Φράσεις Αγγλικών Μέρος 7 | Μίλα Αγγλικά αμέσως με τα βίντεο του ...

Paros Island Greece- Naousa, Parikia & Beaches | Greece Travel Series

Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ Νικόλαος και Ειρήνη Λουτρόπολη Θερμής Λέσβος

Ζωντανή μετάδοση από την Πανήγυρη του Οσίου Αθανασίου του Εν Άθω (Παλαιο...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθία.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση και Ζωντανή μετάδοση από την Πανήγυρη του Οσίου Αθανασίου του Εν Άθω)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Όσιος Αθανάσιος ο εν Άθω - 5 Ιουλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Αθανάσιο τον Αθωνίτη)

188 Αγ Αθανασίου του Αθωνίτου 5 Ιουλίου απολυτίκιο*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Αθανασίο του Αθωνίτου)

ό ΡΕορταζόμενο Αγιο

⛔ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ !!! Μέγα Σημείο !! Είδαν την Παναγία ντυμένη καλόγ...

Άγιος Λουκάς ο Ιατρός (Ρωσική ταινία)Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Άγιος Λουκάς ο Ιατρός (Ρωσική ταινία).Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)

Chania Crete, walking tour in 4k, Kreta, Greece 2023*(ΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ και ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ..ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ.ΧΑΝΙΑ)

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Η ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ με τον σεβ. μητροπολίτη πρώην Γάνου και...(Η ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΤΕΣ και ΣΗΜΕΡΑ.)

Μόνο 2 υλικά! Σπιτικό παγωτό χωρίς ζάχαρη, χωρίς συμπυκνωμένο γάλα. Λίγο...*(Φτιαξτε τα μονοιι σας για τις Καφτες μερες του Καλοκαιριού.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Ο τελευταίος ηρωικός λόγος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου πριν την Άλωση τ...*ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και ΑΛΛΆ)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

4/7/24 Όρθρος, Θεία Λειτουργία / Ανδρέα Αρχ/κόπου Κρήτης, Μιχαήλ Χωνιάτο...(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ.)Καλημέρα,Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Υπέροχες ιστορίες από θαύματα του Αγίου ΡΑΦΑΗΛ!!(ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΜΑΣ.ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ.)Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Θαυματα.Στην Συνεχεια με θαυματα του Αγιου Ραφαηλ Ιστορίες.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Γιουβαρλάκια #kuzinaalagrecque_sotirisevaggelou(Το Συμπήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Μάτια έχετε αλλά δεν βλέπετε που σας πάνε(Παρεα με τον Γεροντα π.Νεκτάριο Μουλατσιώτη.σε θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας)

Το Νησί (2006) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΤο Νησί (2006)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Κάθε Σαββατοκύριακο μαγειρεύω πατάτες έτσι! Γρήγορη και εύκολη συνταγή γ...(Συνταγες και για Καλοκαιρι.)

Γρανίτα Λεμόνι*(Φτειαξτο Δροσιστικό για τις Καυτες μερες του Καλοκαιριου.)

Έφεσος: Ανακαλύπτοντας τον Αρχαίο Κόσμο της Μικράς Ασίας #efesus #lovefo...*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα,και τον Κόσμο.ΕΦΕΣΟΣ)

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

5 οφέλη του τζίντζερ για ανθρώπους άνω των 50 (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ)Καλό Απογευμα Φίλες και Φίλοι μου

Πως να μετρήσεις σωστά την πίεση σου!*(ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

3 Ιουλίου: Άγιος Υάκινθος - Ο Άγιος της αγάπης - Πέθανε από ασιτία για ...(Βιος του Αγιου Υακινθου του Αγιου της Αγαπηες.)Καλήμέρα.Καλή και Ευλογημένη.Τετάρτη.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ~ Ορθόδοξες προσευχές(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιεερα Ακολουθία και ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ,και Κλεινουμε με Αυτό.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα. )

Μάθετε Αγγλικά για Παιδιά - Αριθμοί, Χρώματα & Άλλα(Αγγλικα για τους Μικρους μας Φίλους.)

Λιβίσσι! Το Ελληνικό χωριό "Φάντασμα" της Μικράς Ασίας! Γιατί οι Τούρκοι...(Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ)

Παντζαροσαλάτα! Χειμωνιάτικη Με Αντιοξειδωτική Δράση!Καθαρισμα κ Βράσιμο...(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Κουζινα σας)

Ιερή Αναζήτηση (2006) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι*(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΥΗΣ ΗΜΕΡΑΣΙερή Αναζήτηση (2006) Η Ταινεια της Βδομαδας.Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)

Τα 10 καλυτέρα τρόφιμα εαν είστε άνω των 50(Τα Καλιτερα τροφιμα για ανω των 50)

Πώς να φτιάξεις ΓΡΑΝΙΤΕΣ με χυμό-φρούτα-κακάο - Paxxi (Ε187)

ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ για οικονομικά προβλήματα - Του Αγίου Αρσενίου του Καππα...

Έτσι αποθηκεύω το καρπούζι για 1 ΧΡΟΝΟ! Είναι ακόμα πιο νόστιμο από φρέσ...(Πως να Αποθηκεύετε το Κσρπούζι σας)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Antartica 4K - Journey Through Majestic Icebergs and Pristine Wilderness...(Περιδιαβαινοντας τα Αξιοπρτιρεγα Μερη του Πλάνητη μας)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Ευλογημένο!!! Παγωτό χωρίς ζάχαρη από το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ- Γράψτε τη συνταγή! ...(Φτιαξτε το για το Καλοκαιρι,και Χωρις Ζάχαρη.)Καλημερα Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Βλέπουμε και ζούμε την πραγματικότητα;(Παρεα με τον Γεροντα π.Νεκταριο Μουλατσιωτη σε θέματα τρεχουσας Επικαιροτητας,,και Κλεινουμε με Αυτο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Κατάθεση της Τιμίας Εσθήτος της Θεοτόκου - 02 Ιουλίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαή...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.για την Αυριανή Εορταζόμενη Καταθεση της Τιμιας Εσθήτος της Θεοτόκου.)

Κατάθεση Τιμίας Εσθήτος Θεοτόκου - 2 Ιουλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο.για την Αυριανή Εορταζόμενη Καταθεση της Τιμίας Εσθήτος της Θεοτόκου)

Σπανακόρυζο με ντομάτα | Yiannis Lucacos(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιατο,η Εναλλακτική.,απο τον Γιαννη Λουκακο.)

(ΓΙ

π.Νικόλαος Λουδοβίκος-Πού βαδίζουν οι σημερινοί νέοι(Περι Νεοτητας απο τον π.Νικόλαο.)

Κύριλλος και Μεθόδιος: Οι Φωτιστές των Σλάβων (2013) [HD 720p] ελληνικοί...(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Κύριλλος και Μεθόδιος: Οι Φωτιστές των Σλάβων (2013) ΗΤαινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΚΕΑ Η ΤΖΙΑ (KEA OF TZIA)( 2023 ) 4Κ (2160p)Βολτα στα Νησια μας,ΤΖΙΑ.

IMEROVIGLI TO FIRA | SANTORINI | GREECE | WALK TOUR | AUGUST 2023(*Τουριστικοί Θερινοί Προορισμοί ανα την Ελλαδα.ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ.ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.)

all around Skyros | the Summary