Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Άγιος Παϊσιος: Φωτογραφικό Αφιέρωμα με εικόνες από τους εκατοντάδες προσ...(Περι Αγιου Παισίου Ο Λόγος.)

παραδοσιακοί χοροί από το γυμνάσιο μανταμάδου(2/2)ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.2.)

Αγιου Ιωαννου του Προδρομου (Ντιπι Β Μερος. με Αρτοκλασια κ.λ.π.Απολυση)Εκκλησιιαστικά δρωμενα στην Λεσβο.Αγιος Ιωαννης ΝΤΙΠΙ.

Δεν θα ξαναφτιάξετε ποτέ τοστ με άλλο τρόπο αν δοκιμάσετε αυτή τη συνταγ...*(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.,η για Κολατσο.)

Χοληστερίνη: πότε ΔΕΝ πειράζει να είναι ΑΥΞΗΜΕΝΗ;(Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας με τον Γιατρο Διατροφολόγο κ.Στ.Πανταζή)

The Fight for Survival | Savage Kingdom MEGA EPISODE | Season 2 Full Epi...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Castelrosso/Greece(Ξεχασμενα Νησια ανα την Ελλάδα.ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.) Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Σίφνο(Τουριστικοι Προορισμοι ανα την Ελλάδα.ΣΙΦΝΟΣ.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

1 Σεπτεμβρίου: Όσιος Μελέτιος - Ο θαυμαστός βίος του Αγίου και το μονασ...(Καθημερινό Εορτολόγιο του Σημερινού Εορτολογιου. με τον Αγιο Συμεων και Οσιο Μελέτιο. )Καλημερα Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΓΗ Τραγο...(Κλεινουμε και σημερα Οπως καθε Σαββατόβραδο με Χριστιανικα τραγούδια,Γ.Κοινούσης και Χριστος Ελλάδα Ορθοδοξια)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

ΑΓΡΥΠΝΙΑ (1.9.2024) Αρχη της Ινδίκτου(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΑΓΡΥΠΝΙΑ (1.9.2024) Αρχη της Ινδίκτου)

Ιερή Αναζήτηση (2006) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Ιερή Αναζήτηση (2006) [HD 720p]Η Ταινεια της βδομαδας.Καλή παρακολούθηση).

τυρόπιτες κουρού για το σχολείο με υλικό έκπληξη στη ζήμη με απίθανη γέμ...(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Surviving the Arctic | The Life of Polar Bears | Animal Facts(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.ΛΕΥΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ.)

Μελωμένο,Γιουβέτσι στον Φούρνο,με Κοτόπουλο(Η Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,ημερα Κοτοπουλου.)

Αρχή της Ινδίκτου και Άγιος Νεκτάριος (π. Ανανίας Κουστένης (ΟΜΙΛΙΑ απο τον Μακαριστο Γεροντα για την Αυριανη Εορταζομενη Αρχη της Ενδικτου )Καλό Απογευμα Φίλες και Φιλοι μου.

1 Σεπτεμβρίου: Όσιος Μελέτιος - Ο θαυμαστός βίος του Αγίου και το μονασ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μελέτιο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

МИЛОТА НЕИМОВЕРНАЯ! Шесть разноцветных тигрят и их Мама Леди ДИ!(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλημερα.Καλο και Ευλογημενο Σαββατοκύριακο.

Ιερά Αγρυπνία - Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου | Μητρ. Ναός Παναγίας...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιαση και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Ακολουθια και Αγρυπνία)Καληνυχτα.Καλό Ξημερωμα.

Απολυτίκιο Κατάθεσης Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου - 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανη Εορταζομενη Καταθεση της Αγιας Ζωνης της Υπεραγιας μας Θεοτοκου.)

Αγία Ζώνη: Κατάθεση της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου - 31 Αυγούστου - Βίοι ...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για την Αυριανη Καταθεση της Τιμιας Ζωνης της Υπεραγιας μας Θεοτόκου,απο τον Γεροντα π.Αθανασιο)

Clan of the North (Full Episode) | Kingdom of the Polar Bears

Κατάθεση Αγίας Ζώνης Θεοτόκου - Όρθρος & Θεία Λειτουργία 31-8-2024

''Θεραπεύοντας τον φόβο'' Άγιος Λουκάς ο Ιατρός Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπό...

Λουκουμάδες αλμυροί από την Ελίζα #MEchatzimike

ΑΡΧΗ ΙΝΔΙΚΤΟΥ 2024 - ΑΓΙΑΣΜΟΣ Live: ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 1 Σεπτεμ..(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ /ΠΡΩΤΟΜΗΝΙΑΤΙΚΑ.)

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

5/26 Η βάπτιση του Ιησού (Μεταγλώττιση)Ιστοριες απο την Παλαια και την Κσινη Διαθήκη.σε Κιν.Σχεδια για τους Μικρους νας Φιλους,Σημερα απο Καινη Διαθήκη Η βάπτιση του Ιησού.Καλη παρακολούθηση,.)

Σπανακόπιτα στριφτή με έτοιμο φύλλο ζύμης! Σπανακοτυρόπιτα εύκολη, γρήγο...*(Για το Συμπληρωμα για το ΑυιανοΜεσημεριανό σας πιάτο.Σπανακοτυροπιτα.)Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου.

10 Χρήσεις Με Μηλόξυδο Για Σώμα & Δέρμα (& Για Αδυνάτισμα)! (Χρησιμα και Ωφελιμα για την Κουζίνα σας)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

Ρέθυμνο Κάστρο Φορτέτζα και όμορφα σοκάκια για μαγευτικές βόλτες(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ε;λλαδα.ΦΟΡΤΕΤΖΑ.ΡΕΘΥΜΝΟ.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Παρασκευή

Αχ! πατρίδα μου βασανισμένη - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση.Πατριωτικων τραγουδιων και,Αχ! πατρίδα μου βασανισμένη - Γιώργος Κοινούσης)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιος Λουκάς ο Ιατρός (Ρωσική ταινία)Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣΆγιος Λουκάς ο Ιατρός (Ρωσική ταινία).Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.

ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ-ΑΠΟΔΕΙΠΝΟ_29-8-2024(ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ/ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ. για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αλεξανδρο.)

🎀[30 Αυγούστου ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ] ο Αγιος ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ τους ΑΝΤΡΕΣ! ΘΑ ΚΛ... (ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΑΥΡΙΑΝΑ- ΓΙΙΟΡΤΑΣΤΙΚΑ.)

🌸 ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ Παράκληση Αγίου Ιωάννου Προδρόμου - Για προστασία από το κακο.(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ και ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ Παράκληση Αγίου Ιωάννου Προδρόμου )

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Calamar a la Plancha(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο η Εναλλακτική σας Λύση. )Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΚΡΕΜΜΥΔΙ (Φύτευση - Καλλιέργεια - Συγκομιδή)Χρησιμα και.Ωφελιμα για τον Κηπο σας.) Καλό Μεσημερι Κυριες καο Κύριοι.

Polar Bear Love 💖 Sweetest Newborn Bear Cub Clings to Mama #precious #ba...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.ΛΕΥΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ.)Καλημερα,Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη

💥ΤΡΕΜΕΙ ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ🛑ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ο ΤΙΜΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ κ τον ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ό..(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση και το θαυμα για τον Πατριαρχη.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου - 29 Αυγούστου - Βίοι Αγίων...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιωαννη τον Προδρομο,που την Αποτομή της Κεφαλής του Εορταζομεν.)

Απότομη της κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου 29 Αυγούστου - Βίος Αγίων - Εορ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιωαννη τον Προδρομο,που την Αποτομη της Κεφαλης του Εορταζομεν.)

Μιλφέϊγ❤️Η πιο οικονομική γλυκιά πρόταση!!! Μερίδες 12💯με 5€!!!! Απολαύσ...

ADVENTURES IN THE FOREST 4K HDR | with Cinematic Sound (Colorful Animal ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣADVENTURES IN THE FOREST 4K HDR.Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολουθηση.)

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Story of Samson | Animated Bible Movie(Ιστοριες απο την Βιβλο και Παλαια Διαθηκη.Ιστοριες Σαμψων)

Παντρεύτηκα το σωστό ή το λάθος άνθρωπο;*(Παρεα με τον Γεροντα π.Νεκταριο σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας)Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοιμάζει μοσχάρι γιουβέτσι με κριθαράκι στο φούρ...*(Η Εναλλακτική σα;ς Λύση για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιατο,με γιουβετσι.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

Η Θαυματουργή Προσευχή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου(με γράμματα)**(ΥΜΝΟΙ και ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Τεταρτη.

🌸 Ιερά Αγρυπνία της Παναγίας !! Ψαλμοί που ηρεμούν την ψυχή και φέρνουν ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουυσιασεις και Ακολουθια..Στην Συνεχεια με Ακολουθια καερά Αγρυπνία της Παναγίας !! Ψαλμοί που ηρεμούν την ψυχή και φέρνουν Ηρεμια.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.ι

Αγ. Μωυσής ο Αιθίοπας. π. Θεοδώρου Ζήση (2011)..flv(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Μωυση τον Αιθιοπα απο τον πρωτοπρ.π.Θεοδωρο Ζηση.)

Ο Άγιος της ημέρας - 28 Αυγούστου - Άγιος Μωϋσής ο Αιθίοπας(Καθημερινό Εορτολογιο με Απολυτικιο και Υποτιτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Μωυση τον Αιθιοπα)

28 Αυγούστου: Άγιος Μωυσής ο Αιθίοπας- Από αιμοβόρος ληστής έγινε Άγιος!(Η Μεταστροφή ενός Ληστη σε Αγιο)

Το θαύμα - Ρωσική Ορθόδοξη ταινία

Η εξέταση που (σχεδόν) ΟΛΟΙ κάνουν λάθος!

Φανουρόπιτα από την Ελίζα #MEchatzimike

Διακοπές στην Πάρο και την Αντίπαρο | Paros - Antiparos Islands, Cyclade...

Σπέρνω Μαϊντανό απευθείας στο κήπο

💥ΜΕΓΑ ΣΗΜΕΙΟ με τον Αγ Φανούριο! ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ ...(ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

The Fight for Survival | Savage Kingdom MEGA EPISODE | Season 2 Full Epi...Ι(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής,)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

Χοιρινές Μπριζόλες Λεμονάτες στον Φούρνο | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική για το ΑυριανοΜεσημεριανό σας πιατο.)Καλημερα.καλή και Ευλογημένη Τριτη.

Η ιστορία της Φανουρόπιτας*(Κλεινουμε σημερα μ,ε Παρουσιασεις και Ακολουθία Στην Συνεχεια με Παρουσιαση,Η ιστορία της Φανουρόπιτας για τον ΑυριανόΕορταζόμενο Αγιο Φανούριο τον Μεγαλομαρτυρα,)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Είναι αλήθεια ότι ο Άγιος Φανούριος φανερώνει αυτό που θέλουμε; (π. Αθαν...(Αγιος Φανούριος και Παραδοσεις.)

Άγιος Φανούριος - 27 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Φανουριο τον Μεγαλομάρτυρα.)

ΦΟΒΟΣ vs ΠΙΣΤΗ π.Αντώνιος 25/8/ 2024(Παρεα με τον π.Αντωνιο σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας)

27 Αυγούστου: Άγιος Φανούριος - Η εύρεση της εικόνας του και τα θαύματα!...

Σπέρνουμε φράουλες σε σπορείο - σπόροι φράουλαςΑν Ειναι Εποχη της Φραουλας για Σπορα,Ειναι η Ευκαιρεια΄Καλη Επιτυχια.)

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Τα φάρμακα για την χοληστερίνη ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ τον εγκέφαλο;*(Χρησιμα και Ωφελιμα για υην Υγεια μας.)

1+ Hora Rastreando La Vida Secreta De Los Cachorros De Oso(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.ΑΡΚΟΥΔΑ.)Καλό Απογευμα Φιλες και Φίλοι μου.

ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΑ της Γκολφως , συνταγή εγγύηση,δεν λασπωνει δεν τρίβετε,η καλ...(Η τελευταια μερα για την Φανουροπιτα σας.Δειτε την Συνταγη της Γκ'ολφως.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Θεϊκό παγωτό βανίλια, μόνο με 5 υλικά!(Το Επιδορπιο Γλυκο σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σαςπιατο.,με Παγωτο.)Καλημέρα.καλή και Ευλογημενη Βδομαδα.

☦️ Πανηγυρική Αγρυπνία Παναγίας Προυσιώτισσας - Υπέρ υγείας και Θείας βο..(Κλεινουμε και Σημερα ,με Παρουσιάσεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Ακολουθια κα Πανηγυρική Αγρυπνία Παναγίας Προυσιώτισσας - Υπέρ υγείας και Θείας βοηθειας)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα

ημερωμα.

Άγιοι Αδριανός & Ναταλία - Απολυτίκιο - 26 Αυγούστου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανους Εορταζόμενους ΑγιουςΑδριανόυ και Ναταλίας)

Άγιοι Αδριανός και Ναταλία - 26 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανους Εορταζομενους Αγιους Αδριανόυ και Ναταλίας,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο.)

Πολη της Μυτιλήνης εν ετη 1987 - Μερος1ο / Town of Mytilene in 1987 -Part 1

Αγία Πελαγία

ΕΥΧΗ ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΑΣ 2024 Live: ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ Δευτέρα 26 Αυγούσ... (ΠΡΟΕΟΡΤΙΟ/ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ)

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Foster kitten takes care of brother while mom and dad are gone*(ΓΑΤΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ)

Έφτιαξα παγωτό καρπούζι! Μόνο 3 υλικά! Απλή συνταγή! ΝΟΣΤΙΜΟ!*(Φτιαξτε το Ειναι και Εποχικο και Καλή Ορεξη)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Tiger Mums(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα ΜουσικήςΤΙΓΡΗΣ.) Καλο Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

⚠️⛔ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ από την ΠΑΝΑΓΙΑ! ΕΙΠΕ να ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ το... (ΑΚΟΥΣΤΕ) ...ΕΚΤΑΚΤΟ/ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ.)Καλημερα.Καλη και Ευλογημενη Κυριακή.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΓΗ Τραγο...(Κλεινουμε και σημερα,Οπως καθε Σαββατόβραδο με Χριστιανικά τραγούδια,Γ.Κοινούσης και Χριστός Ελλαδα,Ορθοδοξία.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Π. Θεόδωρος Ζήσης - Κυριακή Θ' Ματθαίου (Ο Κύριος περιπατεί επί της θαλά...(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελικη Περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ Θ ΜΑΤΘΑΙΟΥ.Ματθ.Ι δ 22-34,απο τον Πρωτοπρ.π.Θ.Ζήση.)

Η ΑΓΙΑ ΑΚΥΛΙΝΑ(ΤΑΙΝΙΑ)Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Η ΑΓΙΑ ΑΚΥΛΙΝΑ.Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.

25 Αυγούστου: Άγιος Απόστολος Τίτος - Ο πρώτος Επίσκοπος Κρήτης

⛔ΑΓΡΙΕΨΕ ο ΣΑΤΑΝΑΣ! ΕΦΤΑΣΑΝ τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ •ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΝΑ...

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

The Most Lovely Wild Animal Scenes*(Παρεα με τα Αγρια Ζωα καιι Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.ΛΕΥΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ)

ΚΑΡΟΤΟ (Σπορά - Καλλιέργεια - Συγκομιδή)Πως να Σπειρεις Καροτο.) Καλό Απογευμα Φιλες και Φίλοι μου.

34/39 Δανιήλ και Ναβουχοδονόσορ. Τρεις παίδες εν καμίνω. (Μεταγλώττιση)ιρεις Καρόυο.

34/39 Δανιήλ και Ναβουχοδονόσορ. Τρεις παίδες εν καμίνω. (Μεταγλώττιση) (Κιν.ΣΧεδια για τους Μικρους μας Φίλους με Ιστοριες απο την Καινή και την Παλαια Διαθήκη. .Στην Σθνεχεια απο την Παλαοια Διαθήκη και 34/39 Δανιήλ και Ναβουχοδονόσορ. Τρεις παίδες εν καμίνω. (ΜεταγλώττισηΚαλή παρακολούθηση.)Kαλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Σπέρνουμε καρότα και ραπανάκια(Χρήσιμα και Ωφελιμα για τον Κήπο σας)Καλημερα.Καλο και Ευλογημενο Σαββατοκυριακο.

Σύγχρονη ειδωλολατρεία: το Εγώ, η ευημερία, η γεννετήσια επιθυμία, ο αθλ...(Kλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση και Πρωτοπρεσβυτερος π.Αθανάσιος Μυτιληναιος.)Καληνυχτα Καλό Ξημερωμα.

Προφητείες του Πατροκοσμά - Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός #Τάδε έφη #γνωμικά*(ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ )

24 Αυγούστου: Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός - Ο βίος και οι μεγάλες προφητείες ...(ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ και Καθημεριονό Εορτολόγιο για το Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Κοσμα τον Αιτωλό.)

ΤΡΟΥΦΑΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ! ΑΦΡΑΤΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑ...

''Θεραπεύοντας τον φόβο'' Άγιος Λουκάς ο Ιατρός Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπό...

Μην μαγειρεύετε έτσι το κρέας!

Αποξήρανση Βερίκοκων από την Ελίζα #MEchatzimike

24 Αυγούστου: Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός - Ο βίος και οι μεγάλες προφητείες ...**(Προεορτια/Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κοσμα τον Αιτωλό)

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

ΚΡΕΜΜΥΔΙ (Φύτευση - Καλλιέργεια - Συγκομιδή)Χρησιμα και Ωφελιμα για τον Κήπο σας.Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου

Wild Animals 4K - The Harmony Between Nature and Animals - Wildlife Land...*(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Τα Εννιάμερα της Παναγίας: Η Άγια Υπόκλιση των Ελλήνων*(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,με τον Δημοσιογραφο κ.Γ.ΘΕΟΧΑΡΗ.)Καλημερα.Καλή και Ευ λογημενη Παρασκευή.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ Live: ΟΡΘΡΟΣ 23 Αυγούστο... (Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια Στην Συνεχεια με Ακολουθια και ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Απολυτίκιο Αποδόσεως εορτής Κοιμήσεως Θεοτόκου - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανη Εορταζομενη γιορτη της Αποδοσης της Κοιμησης της Υπεραγιας μας Θεοτόκου,)

Διακοπές στη Λευκάδα, Lefkada Island, Ionian Sea, Greece(Τουριστικοι Προορισμοι ανα την Ελλάδα.ΛΕΥΚΑΔΑ.)

Άγιος Λουκάς ο Ιατρός (Ρωσική ταινία)

Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Αποδόσεως Κοιμήσεως Θεοτόκου (live)

22 Αυγούστου - γιορτή : Ο Άγιος Αγαθόνικος και οι συν αυτώ*(Απο το Σημερινό Εορτολόγιο με το Αγιο Αγαθόνικο.)

23 Αυγούστου: Απόδοση Εορτής Κοιμήσεως της Θεοτόκου - Το Μνημόσυνο προς ...(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΑΥΡΙΑΝΑ-ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.)

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Σπιτικό Παγωτό Μαλακό σαν μηχανής με μόνο δυο υλικά και ένα υλικό για τη...*(Φτιαχτο το για το Σπιτικό σας.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου.

Ο Προφήτης Ηλίας θα ξανάρθει στη Γη!*(ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ και ΑΛΛΑ.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Αντιμετώπιση τετράνυχου!(Χρησιμα και Ωφελιμα για τον Κηπο σας)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημενη Πεμπτη.

Μπορούμε να έχουμε φίλους που δεν είναι ορθόδοξοι χριστιανοί; (π. Αθανάσ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσοασεις ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ και Ακολουθιες.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση και Πρωτοπρ.π..Αθανασιου Μυτιληναίου.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

22/8/24 Μεσονυκτικό, Όρθρος, Θεία Λειτουργία / Αγαθονίκου Μάρτυρος και τ...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ και Ιερα Ακολουθια,Μεσονυκτικό, Όρθρος, Θεία Λειτουργία / Αγαθονίκου Μάρτυρος και των Συν Αυτω.)

Απολυτίκιο Αγ. Αγαθονίκου - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(YMΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αγαθονικο καιντων Συν Αυτω Μαρτύρων)

Chania, Greece 🇬🇷 | Summer 2024 | 4K 60fps HDR Walking Tour

OSTROV 2006 Full HD with Greek subtitles - Το Νησί - Ρωσική ταινία με Ελ...

Μπορούμε να σκοτώσουμε τον Αντίχριστο; - π. Αθανάσιος Μυτιληναίος

Λεβάντα - Ενα Βότανο Με Ιστορία Και Θεραπευτικές Ιδιότητες

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Δείτε το σπάνιο βίντεο με τον Γέροντα Παΐσιο στο Άγιο Όρος(Περι Αγιου Παισίου Ο Λόγος.)

Ρόδι -10 οφέλη για την υγεία(Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Κουζινα μας.)Καλο Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

ΟΙ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ(Οι Παναγιες στην Λέσβο μας.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Πως να σπείρω άνηθο, μαϊντανό, μάραθο, γλυκάνισο σε σπορείο για Ανοιξιά...*(Χρησιμα και Ωφελιμα για τον Κηπο σας)Καλημερα Καλη και Ευλογημενη Τεταρτη.

Ὁ Κύριος μέσῳ λυπηρῶν καί ὀδυνηρῶν γεγονότων οἰκονομεῖ τήν σωτηρία μας, ...(Kλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Ακολουθια.Στη Συνεχεια Παρουσιαση και Αγιος Πορφύριος.Περι Αωτηριας Λόγοπι.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Αν λέτε αυτή την προσευχή θα λάβετε οτιδήποτε ζητάτε όσο απραγματοποίητο...(ΥΜΝΟΙ και ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ)

21 Αυγούστου: Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος - Ο προστάτης των απελπισμένων και...(Καθημερινό Εορτολόγιο για το Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Θαδδαιο τον Απόστολο)

Xοιρινή Μπριζόλα στο Τηγάνι | Yiannis Lucacos

ΟΡΘΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΝΗΜΗ ΑΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΙΟΥΔΑ ΤΟΥ ΘΑ...

Λεμονογαρδένια- Η Εναλλακτική Λύση Της Γαρδένιας! Πληροφορίες Για Την Κα...

Παραδοσιακή Φανουρόπιτα, Αφράτη - Εύκολη Χωρίς Μίξερ σε 5΄, Δεν Τρίβετα...

7 τύποι χριστιανών που θα ριχτούν στην κόλαση! Προσέξτε τις προειδοποιήσεις

Μουσική για διαλογισμό Ανακούφιση από το άγχος, την κούραση, την κατάθλι...(Απογευματινη Μουσικη Ξεναγηση. στις Αγριες θαλασσες των Ωκεανων και των θαλασσων και των Ωκεανών)Καλό Απογευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Orson Welles & Joan Fontaine in "Jane Eyre" (1943) - feat. Agnes Moorehe...*(Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Jane Eyre"Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΟ ΦΥΤΟ - Συμβουλές Και Πληροφορίες Για Την Καλλιέργεια Του....(Χρησημα και Ωφελιμα για την Υγεια μας.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Τριτη.)

Ερωτήματα για το θάνατο και τη ζωή μετά από αυτόν - π. Αθανάσιος Μυτιλην...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Αφιερωματα.,και Ακολουθιες.Στην Συνεχεια με Παρουσιασεις ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ.,και Πρωτοπρ.π.Αθανασιος Μυτιληναιος,για την Ζωη μετα Θανατο.)Καληνύχτα.Καλο Ξημέρωμα.

25/39 Ο προφήτης Σαμουήλ και ο βασιλιάς Σαούλ (Μεταγλώττιση)Κιν. Προφητης Σαμουήλ/Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με Ιστοριες απο την Καινη και την Παλαια Διαθηκη.Στην Συνεχεια με Ιστοριες απο την Παλαια Διαθηκη και Ο Προφητης Σαμουηλ.Καλή παρακολούθηση.)

238 Προφήτη Σαμουήλ 20 Αυγούστου απολυτίκιο(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτιτλους για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Σαμουηλ τον Προφητη)

Προφήτης Σαμουήλ - 20 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Σαμουηλ τον Προφητη απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο.)

Είσαι Έλληνας; Είσαι Ορθόδοξος Χριστιανός; Τότε πρέπει οπωσδήποτε να δει...

Κύριλλος και Μεθόδιος: Οι Φωτιστές των Σλάβων (2013) [HD 720p] ελληνικοί...(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Κύριλλος και Μεθόδιος: Οι Φωτιστές των Σλάβων (2013) Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Άξιον εστίν | Μεγαλυνάρια της Παναγίας

Οι μελιτζάνες που ξετρελαίνουν τους πάντες είναι οι πιο νόστιμες που έχω...

Η πιο ελαφριά τούρτα στον κόσμο! Λιώνει στο στόμα σου! Εύκολο απίστευτα ...*(Το Επιδορπιο Γλυκο σας για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.,και για Γενεθλια.)

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

ΣΠΑΝΑΚΙ (Σπορά - Καλλιέργεια - Συγκομιδή) 1η Μέθοδος(Χρήσιμα και Ωφελιμα για τον Κήπο σας)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

𝝫𝞀𝝰𝝲𝝹𝝾𝞂𝞄𝝹𝝸ά: το φυτό με τους καρπούς που... 𝛕𝛔𝛊𝛍𝛑ά𝛎𝛆 !*(Πως να φατε,,,Φραγκόσυκα.)Καλο Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Sun Dried Figs Αποξήρανση Σύκων από την Ελίζα και το ιχθυοτροφείο στο Φο...*(Πως να Αποξηρανετε τα Συκα σας.,απο την Ελίζα και το ιχθυοτροφείο)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Βδομαδα.

Περί του αγ. Νικάνωρα. π. Θεόδωρος Ζήσης -2011.(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Παρουσιασεις ΟΜΙΛΙΑ του Πρωτοπρ.π.Θεοδωρου Ζηση.,για τον Αγιο Ννικάνορα,)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Μεγαλομάρτυρος Ανδρέου,Τιμοθέου, Eὐτυχιανοῦ,στρατηγίου μαρτύρων, Ομιλία ... (ΟΜΙΛΙΑ του Γεροντος Γαβριηλ για τους Αυριανους Εορταζόμενους ΑγιουΜεγαλομάρτυρος Ανδρέου,Τιμοθέου, Eὐτυχιανοῦ,στρατηγίου μαρτύρων.)

18/8/23 Ιερά Αγρυπνία / Ανδρέου Μεγαλομάρτυρος, Τιμοθέου, Ευτυχιανού, Στ...

Ο τελευταίος ηρωικός λόγος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου πριν την Άλωση τ...

Σκάλα Συκαμιάς Λέσβου με το εκκλησάκι της Παναγίας Γοργόνας | Skala Sika...

Νηστίσιμα Τσουρέκια 💯 Χωρίς ζύμωμα 👌 Αφράτα γυαλιστερά με πολλές ΊΝΕΣ!!V...

Μπουκιά και Συγχώριο - Σίφνος Β΄

Συρανό ντε Μπερζεράκ (1950) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Συρανό ντε Μπερζεράκ (1950) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι.Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλες και Φίλοι μου.

Έφτασε η ώρα για το μπαμ στο Ισραήλ;(Παρεα με τον Γεροντα π.Νεκταριο σε θεματα Τρεχουσας Επικαιροτητας.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Καλαμάτα - Μέρος 2ο(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα. με τον Τασο Δούση.)Καλήμερα Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΓΗ Τραγο...(Κλεινουμε σημερα Οπως καθε Σαββατόβραδο με Χριστιανικα τραγουδια Γ.Κοινούσης και Χριστος Ελλάδα Ορθοδοξία)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Κήρυγμα την Κυριακή Η΄ Ματθαίου 2012(ΟΜΙΛΙΑ στην Αυριανή Ευαγγελικη Περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ Η ΜΑΤΘΑΙΟΥ,Ματθ.Ι δ 14-22,απο τον Πρωτοπρεσβύτερο π.Αντωνιο Χρηστου)

''Θεραπεύοντας τον φόβο'' Άγιος Λουκάς ο Ιατρός Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπό...

KEFALONIA ◦ Griechenland (Urlaubsträume)

David and Bathsheba 1951 Film in English, Gregory Peck, Susan Hayward, ...

Φανουρόπιτα από την Ελίζα #MEchatzimike

Σιρόπι άγριο τριαντάφυλλο (κυνόροδο)

Σπιτικό Παγωτό Βανίλια | Άκης Πετρετζίκης(Σπιτικο παγωτο για το Επιδορπιο Γλυκο σας ,αοπο τον Ακη.)Καλο Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου.

(

8. Ποια η βασιλεία του θεού στο βιβλίο της Αποκάλυψης; (ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ Α' ΕΕΕ)Για Ολες και για Ολους.Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι.

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Wild Animals 4K: Ανακαλύψτε την ομορφιά της άγριας ζωής στο Εθνικό Πάρκο...(Παρεα με τα Αγρια Θηρια και Ζωα του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)Καλημέρα.Καλο και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

✴️ Πλήρης Οδηγός Εξομολόγησης - Για Ορθόδοξους Χριστιανούς ✴️(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθιες..Στην Συνεχεια με Παρουσιαση. και Πλήρης Οδηγός Εξομολόγησης - Για Ορθόδοξους Χριστιανούς)Καληνυχτα.Καλό Ξημερωμα.

Άγιος Μύρωνας 17 Αυγούστου απολυτίκιο(ΥΜΝΟΙ και Απολυτικιο με Υποττιτλους για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Μυτρωνα τον Θαυματουργό)

Άγιος Απόστολος ο Νέος - 16 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Αγιο Απόστολο τον Νεο,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

Άγιος Μύρων - 17 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μυρωνα απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Τα κολοκυθάκια είναι πιο νόστιμα από το κρέας! Υγιεινό και απίστευτα νόσ...

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024 !!! Παναγία Εκατονταπυλιανη στην Πάρο. Χρόνια ...

Κοιλανιώτικα Γλυτζιστά από την Ελίζα #MEchatzimike

ΜΟΛΥΒΟΣ Το όμορφο χωριό της Λέσβου

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

Εύκολη Τούρτα Μιλφέιγ ( ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ) Mille feuille recipe Live Kitchen(Η Εναλλακτική σας Λύση και για το Επιδορπιο Γλυκό σας,για το Αυριανό Μεσημεριανο σας πιατο.)

16 Αυγούστου: Άγιος Γεράσιμος Κεφαλλονιάς - Ο βίος του Αγίου που θαυματο...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Γερασιμο. Κεφαλλονιας.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου,

Φωτεινά Μονοπάτια «Κεφαλονιά, Ζάκυνθος» | 10/12/2017 |(ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ και ΘΑΥΜΑΤΑ)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Καλ΄ο Μεσημέρι Κυριεες καιΚυριοι

Ο Άγιος Γεράσιμος της Κεφαλονιάς*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Γερασιμο Κεφαλληνίας)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημενη Παρασκευή.

Άγιος Λάζαρος - Ποιά εἶναι τά γνωρίσματα τοῦ καλοπροαίρετου ἀνθρώπου.(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις,και Ακολούιεια.Στη Συνεχεια με Παρουσιαση και και Πρωτοπρ.π.Αθανασιος Μυτιληναιος.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

KEFALONIA (Cephalonia, Κεφαλλονιά), Greece 4K ► Top Places & Secret Bea...(Τουριστικοι Προοορισμοι ανα τη Ελλάδα.ΚΕΦΑΛΚΛΟΝΙΑ.)

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Το σκουμπρί έχει καλύτερη γεύση από τον σολομό! Όλο το μυστικό βρίσκεται... (Περι Ψαροφαγιας Ο Λόγος.)

καλλιέργεια φασκόμηλου(Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Κουζίνα σας)

Μήπως τελικά ΔΕΝ φταίει η ΖΑΧΑΡΗ;(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας απο τον Γιατρο κ.Πανταζή.)

Ο γέρος ψαράς μου δίνει την καλύτερη συνταγή του για χταπόδι και γαρίδες...(Η Εναλλακτική σας Λυση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

15 Αυγούστου: Κοίμηση της Θεοτόκου - Η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης!(Καθημερινό Εορτολόγιο. για την Αυριανή Εορταζομενη Κοιμηση της Υπεραγιας μας Θεοτοκου.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

✝️ Η ΚΟΙΜΗΣΙΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ - ΟΡΘΡΟΣ & ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (ΘΑΥΜΑΤΑ/ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ,ΚΟΙΜΗΣΙΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ - ΟΡΘΡΟΣ & ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ)Καλημερα Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη.

🎀[ΓΙΑ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!]🎀 Στην ΚΗΔΕΙΑ τής ΠΑΝΑΓΙΑΣ έγινε ΜΕΓΑ ΣΗ. Στην ΚΗΔΕΙΑ τής ΠΑΝΑΓΙΑΣ έγινε ΜΕΓΑ ΣΗΜΕΙΟ.)Καληνύχτα Καλό Ξημερωμα...

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Τι να κάνετε για να μην πάθετε ΑΡΘΡΙΤΙΚΑ

Δροσερό 🍋 Γλυκό Ψυγείου σε 10'🔥 Χωρίς μίξερ και χωρίς Ψήσιμο🎉Ότι πιο εύκ...

Animal Kingdom 4K - Relaxing Music With Video About African Wildlife - A...

Εγκώμια της Παναγίας στην Ιερά Μονή Τρικόρφου (Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθία.Στην Συνεχεια με Παρουσιάσειις. και Γεροντας π/Νεκταριος)Καληνύχτα. .Καλό Ξημέρωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 14 Αυγουστου - Προφήτης Μιχαίας(Καθημερινό Εορτολογιο με Απολυτικιο και Υποτιτλους για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο προφητη Μιχαία)

Απολυτίκιο Αγίου Προφήτου Μιχαίου14η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο προφητη Μιχαια,)

14 Αυγούστου: Άγιος Συμεών ο Τραπεζούντιος "Μύριους θανάτους να μου δώσ...

Η κοίμησις της Θεοτόκου (π. Ανανίας Κουστένης ♰)

Παράκληση της Παναγίας - Για να σβήσει η φωτιά και για όσους δοκιμάζοντα...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ)

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Φύτεψε λεβάντα στο μπαλκόνι σου για τις μέλισσες | APIVITA(Χρήσιμα και Ωφελιμα για τον Κήπο σας)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

🔥[ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ για ΦΩΤΙΕΣ]🔥ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ κ θα ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

π.Αρσένιος Βλιαγκόφτης- Καλή Παναγία!*(Παρεα με τον Γεροντα π.Αρσενιο Σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας.)Καλημερα Καλή και Ευλογημένη Τριτη. τ

ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΜΟΡΦΟΥ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΥΡΟΣ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ (ΔΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-READ DESCRIPT...(Kλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις. και Προφητολογιες.Στην Συνεχεια με Προφητολογίες. και Πανιερωτατος Μητροπολίτης Μορφου Νεόφυτος)Καλ ηνύχτα.Καλο Ξημέρωμα.

Ι 2 ΦΙΛΟΚΑΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ 3η ΕΚΑΤΟΝΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Π...(ΕΡΓΑ και ΗΜΕΡΕΣ του Αγιου Μαξιμου του Ομολογητη)

Άβατον - Απολυτίκιον Αγίου Μαξίμου του Ομολογητού)ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους. για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μαξιμο τον Ομολογητη.

ΠΑΥΛΟΣ,Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.ΠΑΥΛΟΣ,Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλη παρακολούθηση.)

Μια πίτα με τυρί που λατρεύει ο σύζυγός μου(Πιτες Ειδικα για Αρτησιμες μερες)

Απόστολοι εκ περάτων | Κοίμηση της Θεοτόκου | Δεκαπενταύγουστος(ΥΜΝΟΙ του Δεκαπενταυγουστου.)

Αγρυπνία Κοιμήσεως της Θεοτόκου - Dormition of our Most Holy Lady Theot...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Αγρυπνία Κοιμήσεως της Θεοτόκου)

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Συναρπαστική περιπέτεια Wildlife 8K ULTRA HD 🐾 Χαλαρωτική ταινία Wildlif...

Απλώς τρίβω κολοκυθάκια και πατάτες και τα ψήνω στο φούρνο! Η τέλεια συν...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου

Πώς τρώνε αυτοί που φτάνουν τα 100*(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι

.)

Απλώς κόψτε ένα κολοκυθάκι σε φέτες! Απίστευτα νόστιμο ορεκτικό στο τηγάνι!(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Αυριανό μεσημεριανό σας πιατο.)Καλημέρα,Καλη και Ευλογημένη Βδομαδα.

ΜΟΡΦΟΥ~ΜΕΤΡΗΣΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΜΟΥ-Γερόντισα Λαμπρινή(Kλεινουμε σημερσα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση και Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ,με τον Πανιερωτατον Μορφου.)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιοι Φώτιος και Ανίκητος - 12 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Φώτιος και Ανίκητος ,απο τον Γεροντα π..Αθανάσιο)

11/8/23 Ιερά Αγρυπνία / Φωτίου και Ανικήτου των Μαρτύρων(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα Ακολουθια Ιερά Αγρυπνία / Φωτίου και Ανικήτου των Μαρτύρων)

Αγία Χρυσή - Μια ηλιαχτίδα στα χρόνια της σκλαβιάς || The Movie ©(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΑγία Χρυσή - Μια ηλιαχτίδα στα χρόνια της σκλαβιάς Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Πολλαπλασιασμός Δεντρολίβανου με μοσχεύματα(Χρήσιμα και Ωφελιμα για τον Κήπο σας)

Εξερευνήστε τα πλάσματα της ζούγκλας 8K ULTRA HD🐾Μαγευτικά πλάσματα της ...

Πρόσεξε τι δεν μπορείς να τρως στη νηστεία του Δεκαπενταυγούστου*(Παρεα με τον Γεροντα π.Νεκταριο.,σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας.)

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Πανεύκολη Κρέμα με μόνο νερό, Ζελέ και γάλα εβαπορέ από την Ελίζα #MEcha...*(Κρεμα απο την Αργυρω για Ολες καθι για Ολους.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Σκόρδο χταπόδι. Συνταγή εστιατορίου για εύκολη παρασκευή στο σπίτι.(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο η Εναλλακτική σας Λύση) Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Exploring Untouched Wildlife 4K🌿Relax Watching The Beauty of Wild Animal...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)Καλημερα Καλη και Ευλογημένη Κυριακή.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΓΗ Τραγο...(Κλεινουμε για σημερα Οπως καθε Σαββατοβραδο μεΓ.Κοινούσης Χριστιανικά τραγούδια και Χριστος Ελλάδα,Ορθοδοξία.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Γέροντας Αθανάσιος της Ι.Μ. Σιμονος Πέτρας μιλάει για τον Άγιο Παϊσίο κα...

π. Αθανάσιος Μυτιληναίος - Κυριακή Ζ' Ματθαίου.(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελικη περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ Ζ ΜΑΤΘΑΙΟΥ,Ματθ.Θ 27-35,απο τον Πρωτοπρ.π.Αθανάσιο Μυτιληναίο)

⚠️ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! Αγ. Εφραίμ Αριζόνας ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ κ ΕΙΠΕ: οι ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ...(ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΕΜΑΤΑ απο Οσιους Γεροντες)

Άγιος Λαυρέντιος ο Αρχιδιάκονος - 10 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ/ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ-ΣΗΜΕΡΙΝΟ)

Πως βάζουμε μαϊντανό στην κατάψυξη*(Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Κουζπινα μας.)

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Тигрица Скарлетт - великолепная мама! Ужин у тигрят! Тайган. Lions life ...(ΤιγροΟικογενεια Εν Δρασει.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

π. Ελπίδιος: Αγία Μαρίνα, η ατρόμητη(Παρεα με τον Ενορατικο Γεροντα π.Ελπιδιο Βαγιαννακη.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι.

Как Олег Зубков превращает ГРОЗНОГО ЯГУАРА в милейшего КАБАЧКА!(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)Καλημερα.Καλό και Ευλογημενο ΣαββατοΚυριακο.

🎀 Το θαύμα τής Αγίας Μαρίνας στον μικρό Ανδρέα! 🎀(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις καιΑκολουθιες.Σημερα με Θαυματα Αγιας Μαρίναες

10/8/21 Μεσονυκτικό, Όρθρος, Θεία Λειτουργία / Αγίου Λαυρεντίου Αρχιδιακ...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ..)

Άγιοι Λαυρέντιος, Ξύστος και Ιππόλυτος - 10 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορ...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Λαυρέντιο,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

''Θεραπεύοντας τον φόβο'' Άγιος Λουκάς ο Ιατρός Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπό...(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ''Θεραπεύοντας τον φόβο'' Άγιος Λουκάς ο Ιατρός Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπόλεως.Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)

Πως να σπείρω σέλινο και μαϊντανό σε δοχεία για ανοιξιάτικη καλλιέργεια(Χρησιμα και Ωφελιμα για τον Κήπο σας)

Φασκόμηλο το βότανο της αθανασίας(Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας.)

Πως μπορώ να αφήσω τη ζωή μου στα χέρια του Θεού; (π. Αθανάσιος Μυτιληνα...(Παρεα με τον Γεροντα Πανοσιολογιωτατο Αρχιμ/τη Πρωτοπρ.π.Αθανάσιο Μυτιληναιο.)

Υπέροχο και πανεύκολο Κότσι στο φούρνο από την Ελίζα #MEchatzimike(Μια Ιδεα για την ημέρα της Παναγιας απο την Ελιζα.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Κερκυραϊκό κριθαράκι κολοπίμπιρι | Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ | 06/05/...*(Η Εναλλακτική για το Αυριανό Μεσημεριανο σας πιάτο,με Κερκυρεικο.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

KEA Island Greece Tzia(Tουριστικοι Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΕΑ.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

Να γελάτε λίγο, βρε παιδιά!!!(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις κ,αι Ακολουθιεες.Στη Συνεχεια με Παρουσιασεις και Μακαριστος Πανοσιολογιωτατος Αρχιμ/της π.Ανανίας Κουστενης)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα

Απόστολος Ματθίας - 9 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αποστολο Ματθία,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο.)

Προσοχή ξεριζώνουν τον Χριστό από τις ψυχές σας

Άγιος Λουκάς ο Ιατρός (Ρωσική ταινία)

Φασκόμηλο & τσάι από φασκόμηλο (Salvia fruticosa)

Τσουρέκι νηστίσιμο, χωρίς ζύμωμα, δίχως πλάσιμο. Fasting greek sweet bre...(Η Εναλλακτική σας Λύση και στο Επιδορπιο Γλυκό σας,και Νηστησιμο.)

💥Δείτε με τα ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟ τον Αγ. ΠΑΪΣΙΟ να ΚΛΑΙΕΙ στις ΠΥΡΚΑΓΙΕ...

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Ο Τίμιος Σταυρός πως φτιάχτηκε και τι συμβολίζει;(Παρεα με τον Γεροντα π Νεκταριο,σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Animal Kingdom 4K - Beautiful Wildlife Video σε 4K (Ultra HD) - Χαλαρωτι...(Παρεα με υα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.*)Καλό Μεσημερι.Κυριες και Κύριοι.

Απολυτικίον Αγίου Καλλινίκου (ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Καλλίνικο επ.Εδεσσης)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη.

ΚLIVΕ: ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΓΙΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ & ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ 7 8 2024 Ζωντ...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ. ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΓΙΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ & ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ,και Κλεινουμε με Αυτο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΚΟΝ-ΟΡΘΡΟΣ-ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ_8-8-2024(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.)

🌿 Λεβάντα: 7 μυστικά για τη φροντίδα της - Τα Μυστικά του Κήπου(Χρησιμα και Ωφελιμα για τον Κηπο σας)

Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο (7/8/2024)ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.,.Ιερα Παρακληση στην Υπεραγια μας Θεοτόκο.Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Anak Kucing Lucu Memanggil Induknya Agar Dipindahkan Kedalam Keranjang(ΓατοΟικογενειες)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

4K African Animals: Hwange National Park - Amazing African Wildlife Foot...*(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια τοιυ Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Τεταρτη

Μην παίζεις μαζί της !!... - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασει;ς. και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Παρουσοαση και Πρεσβυτερα Καλυψω Δημητριαδη.)Καληνυχτα,.Καλό Ξημέρωμα.

Όσιος Νικάνωρ - 7 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Νικανορα τον Θαυματουργό-)

7/8/24 Μεσονυκτικό, Όρθρος, Θεία Λειτουργία / Δομετίου Oσιομάρτυρος, Νικ...

«Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός (1921-2009)» Trailer

THE STORY OF RUTH (Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΘ) 4K

🌸 ΠΑΝΤΟΔΎΝΑΜΟΙ Ψαλμοί - Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, εξορκίζουν το κακό κα...

10 Βότανα Που Καθαρίζουν Τα νεφρά - Με Συνταγές

ΑΙΤΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !

⚠️ΞΗΜΕΡΩΣΕ η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΩΤΗΡΑ⛔ Οι ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΔΕΝ το ΔΙΑΝΟΟΥΝΤΑΙ #μεταμόρ... *(Γυρω απο την Γιορτη της Μεταμορφωσης του Σωτηρα μας.)

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

СТРАШНО смотреть! ПАПА тигр вылизывает МАЛЕНЬКИХ тигрят! DAD tiger licks...*(Παρεα με τα Αγρια Ζ.ωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής*)Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Του ΣΩΤΗΡΟΣ! Τι γιορτάζουμε της ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ - Δείτε γιατί ευλογούνται ...(Παρεα με τον Δημοσιογραφο κ.Γ.Θεοχαρη.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Φασκόμηλο*(Χρησιμα και Ωφελιμα τηνΥγεια μας)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Τριτη.

Προφητείες από τον Άγιο Σεραφείμ του Σαρώφ...! Ορθόδοξη Λατρεία(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθία.Στην Συνεχεισα με Παρουσιαση, και Προφητείες από τον Άγιο Σεραφείμ του Σαρώφ.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ 2024 Live: ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 6 Αυγούστου Ζωντανά...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ 2024 Live: ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 6 Αυγούστου Ζωντανά)

🌸 (Ψαλμοί) Του Σωτήρος ανοίγουν οι ουρανοί !!! Όποιος προσευχηθεί, θα λά...(Τα Πνευματικά Ωφελη της Γιορτης. της Μεταμορφωσης.)

Η πιο εύκολη Σταφίδα από την Ελίζα #MEchatzimike(Πως να την Φτειαξετε.,απο την Ελίζα.)

David and Bathsheba 1951 Film in English, Gregory Peck, Susan Hayward, ...*(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.¨Δαυβιδ και Βηθεσδά.,.Η Ταινεια τξς Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση.)

Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Γιαουρτογλυκό στο πι και φι χωρίς μίξερ με τον @jannos_v | Αργυρώ Μπαρμπ...(*Το Επιδορπιο Γλυκο σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο.)

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΖΩΩΝ 60FPS 8Κ ULTRA HD*(Απογευματινή Μουσική ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες των Θαλασσων και των Ωκεανών.)

5 Αυγούστου: Αγία Νόννα - Και τα τρία της παιδιά Αγίασαν!*(Καθημερινο Εορτολόγιο για την /Αυριανη Εορταζόμενη Αγια Νονα)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

7 ημέρες ΟΛΑ τα Επτάνησα | Κεφαλονιά(Τουριστιικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα..ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ.ΕΠΤΑΝΗΣΑ)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Φασκόμηλο:Το βότανο της αθανασίας | Sage: The herb of immortality*(Χρησημα και Ωφελιμα φια την Υγεια μας)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημενη Βδομαδα.

Στόχος των Σιωνιστών, Ελλάδα και Ορθοδοξία!(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση. καιΣτόχος των Σιωνιστών, Ελλάδα και Ορθοδοξία)Καληνυχτα.Καλό Ξημερωμα.

Όσιος Ευγένιος ο Αιτωλός - 5 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο+(Καθημερινό Εορτολογιο με Απολυτικιο και Υποτίτλουςγιατον Αυριανό Συνεορταζομενο Οσιου Ευγενιου του Αιτωλου)

ΕΚΤΑΚΤΟ- Πως σκοτώθηκε ο 57χρονος ναυτικός στο πλοίο για το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ-b...

αγιος παντελεημων ταινια

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ: ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Ιερομόναχος Γαβριήλ - Κελλίο...

Slow Down with Snow Leopards | Mammals | BBC Earth*(Παρεα με τα Αγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικης)

⚠️ΤPΟΜΟS ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ για φετινό 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ⛔ από ΑΓΙΟ ΑΣΚΗΤΗ κ ΑΓΙΟ ΜΟΝΑΧΟ ...*(Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.)

Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟ- ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΛΟΝΗΣΟΣ)Καλό Απόγευμα Φίλες καιι Φίλοι μου.

Πρόσεξε τι δεν μπορείς να τρως στη νηστεία του Δεκαπενταυγούστου*(Παρεα με τον Γεροντα π.Νεκταριο σε θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας)Καλό Μεσημερι Κύριες και Κύριοι.

LIPSI (Λειψοί), Greece 4K ► Top Places & Secret Beaches in Europe #touch...*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλαδα.ΛΕΙΨΟΙ|)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΓΗ Τραγο.(Κλεινουμε σημερα Οπως καθε Σαββατοβραδο.με Γ.Κοινούσης ,χριστιανικά τραγούδια και Χριστος Ελλάδα Ορθοδοξία.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Top 10 best places to visit in Kefalonia Greece in 2021

Άγιοι Επτά Παίδες εν Εφέσω Απολυτίκιο-4 Αυγούστου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Ειρταζομενους Αγιους 7 παικτες Εν Εφεσω.)

1 Μαρτίου: Αγία Ευδοκία - Πέρασε την ζωή της στην αμαρτία μέχρι που είδε...(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή ΣυνΕορταζόμενη Αγια Ευδοκία.,)

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤ' ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡ. ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗ...(ΟΜΙΛΙΑ για την Ευαγγελικη περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤ ΜΑΤΘΑΙΟΥ,Ματθ.Θ1-8,απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυθηρων και Αντικυθήρων κ.κ.Σεραφείμ)

Ο π. Σάββας Αποκαλύπτει τα 𝟐 Σημάδια Πριν τη Δευτέρα Παρουσία του Χριστού!

Κύριλλος και Μεθόδιος: Οι Φωτιστές των Σλάβων (2013) [HD 720p] ελληνικοί...

🌸 Μεγάλη Παράκληση στην Παναγία την Μεγαλόχαρη της Τήνου - Υπέρ υγείας κ...

Εύκολα νηστίσιμα κουλουράκια με μαρμελάδα!!! Μόνο με 3 υλικά !!!Φανταστι...*(Φτιαχτε το για το Δεκαπενθημερο του Αυγουστου,)

🎀(ΑΥΡΙΟ) Αγία ΒΙΟΛΕΤΤΑ "όποιος ακούσει τον ΒΙΟ ΜΟΥ θα τον ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΩ ΠΑΝ...*(ΠΡΟΣΕΥΧΗ στην ΑΓΙΑ ΒΙΟΛΕΤΑ.)

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Animals of Asia 4K - Scenic Wildlife Film With Calming Music(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Η Αλεπού και το Λελέκι 🦊 |Τα Παραμύθια του Παππού και της Γιαγιάς!|(Κιν.Σχεδια γιια τους Μικρους μας Φιλους καιΠαραμύθια του Παππού και της Γιαγιάς!|Καλή παρσαολουθηση.)Καλο Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

OINOUSSES (Inousses, Οινούσσες), Greece 4K ► Top Places & Secret Beaches...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ.)Καλημέρα.Καλο και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Αυτά που πρέπει να γνωρίζουμε για το Κομποσχοίνι...! γερ. Εφραίμ Δικαίος...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.Πρωτη ΠαρουσιασσηΑυτά που πρέπει να γνωρίζουμε για το Κομποσχοίνι...! γερ. Εφραίμ Δικαίος..)Καληνύχτα.Καλο Ξημερωμα.

Η «ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ» του Φώτη Κόντογλου που πραγματοποιείται στις μέρες μας! ΦΟ...

Απολυτίκιο Οσίων Ισαακίου, Δαλματίου & Φαύστου - 3 Αυγούστου - Ι.Μ. Αγίο...ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Ισαακιο.)

💥ΜΕΓΑ ΣΗΜΕΙΟ!!! Ολοι είδαν αυτό το ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ στα Ιεροσόλυμα!!! Ένας ...

ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΚΟΝ-ΟΡΘΡΟΣ-ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ_3-8-2024

Τα ζωάκια της ζούγκλας! Jungle animals!

Ο Άγιος Σεραφείμ του Σάρωφ και η αρκούδα.(Ο ΑΓΙΟΣ και τα Αγρια Ζωα του Δασους)

Καρπούζι γλυκό του κουταλιού 🍉(Φτιαξτο μονος το Γλυκό Καρπούζι.,και απο αλλα Εποχκικα Φρούτα.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Νάξος - Naxos by drone(ΤουριοστικοίΠροορισμοί ανα την Ελλάδα..ΝΑΞΟΣ)Καλό Μεσημερι Κυριες καιι Κυριοι.

ADVENTURES IN THE FOREST 4K HDR | with Cinematic Sound (Colorful Animal ...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)Καλημερα Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή,

Πώς να φέρουμε τα ΠΑΙΔΙΑ κοντά στον Χριστό; | Άγιος Παΐσιος Αγιορείτης(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις.Πρωτη Παριουσιαση και Αγιος Παίσιος για τα Παιδιά.)Καληνύχτα.Κσλό Ξημέρωμα.

Ανακομιδή Ιερού Λειψάνου του Αγίου Στεφάνου - 2 Αυγούστου - Βίοι Αγίων -...(OMIΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανο Εορταζομενο Αγιο Στεφανο τον Πρωτοναρτυρα που την Ανακομ,οιδη των Λειψανων του Εορταζουμε.)

ό ΕΟ

02.08: Ανακομιδή Ιερού Λειψάνου Αγίου Στεφάνου - Translation of the reli...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Πρωτομαρτυρα Στεφανπο που την Ανακομοιδη των Λειψαμων του Εορταζομεν)23

Γλυκό Ψυγείου με Μπισκότα και Ζελέ | Σπιτομαγειρέματα (Το Επιδορπιο Γλυκο σας της Ημερας,, )

Πώς αποδεικνύεται η ύπαρξη της ψυχής στον άνθρωπο; (π. Αθανάσιος Μυτιλη...*(Παρεα με τον Πρωτοπρ.π.Αθανάσιο Μυτιληναιο. )

Spartacus und die zehn Gladiatoren | Abenteuer | Ganzer Film auf Deutsch (Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣSpartacus und die zehn Gladiatoren | Abenteuer | Ganzer Film auf DeutschΗ Ταινεια της Βδο μάδας. Καλή παρακολούθηση.

2 Αυγούστου: Οσία Φωτεινή η Κυπρία - Αγία Φώτου η Θαυματουργός!(Καθημερινό Εορτολόγιο γισ την Οσια Φωτεινη. την Κυπρια)