Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Μπιφτέκια με λεμονάτες πατάτες στο φούρνο | Sotiris Evaggelou

Dive Into the Depths: Discover the Most Beautiful Fish in Stunning 4K HD...

Βρήκα την πιο όμορφη παραλιακή πόλη της Ελλάδας και είναι απίστευτη

Constantine And The Cross | Full Movie | Lionello De Felice, Irving Rapp...

Μοναστήρι του Πανορμίτη στην Ρόδο μέσα σέ βράχο.

Η προσευχή στην Παναγία που γιατρεύει κάθε ασθένεια!(Κλεινουμε σημερα με Παρακλησεις στην Υπεραγια μας Θεοτόκο και στους Αγιους.Στην Συνεχεια με Παρακληση-Προσευχή. στην Παναγια την Γιατρισα)Καληνυχτα.Καλό Ξημερωμα.

ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΙΩΝΑ - Μιχαλάκης Πουλλαίδης(Διδαγματα απο την Ιστορια του Ιωνα που Αθετησε την Εντολή του ΘΕΟΥ,και τραβηξε Οτι τραβηξε.)

Προφήτης Ιωνάς - 21 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο,για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Ιωνα τον Προφητη.)

ΡΟΔΙΑ - δεν μου ξανάσκασαν ΠΟΤΕ(Χρησιμα και Ωφελιμα για τον Κήπο σας.)

''Θεραπεύοντας τον φόβο'' Άγιος Λουκάς ο Ιατρός Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπό...(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.''Θεραπεύοντας τον φόβο'' Άγιος Λουκάς ο Ιατρός Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπόπόλεως.Η Ταινεια της Ημερας.Καλή παρακολούθηση)

Χειροποίητο Χωριάτικο Φύλλο Για Πίτες | Βήμα Βήμα η Διαδικασία | Giannis...

Ελιές τσακιστές | Crushed olives | Maria's Greek Food(Φτειαξτε τες για Ολη την Χρονια.)

🟠ΤΡΟΜΕΡΟ! Στο Αγιο Ορος🔵η ΠΑΝΑΓΙΑ κ ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ κ ΕΙΠΑΝ οτι....(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ -ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.)

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

🍎🍎 Μηλόπιτα που λιώνει στο στόμα! Όλοι ψάχνουν αυτή τη συνταγή! Απλό και...*(Το Επιδορπιο Γλυκο σας για το Αυριανο Μεσημεριανο σας πιατο.)Καλό Απογευμα Φιλες και Φίλοι μου.

ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Η Εναλλακτική για το Αυριανό Μεσημεριανο σας πιάτο,με τον Γεροντα. π.Παρθενιο.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

HAPPY TRAVELLER στην ΙΘΑΚΗ(Βολτα με την Ηλεκτρα,τον Ευτύχιο,και το Happy Traveller,στον Κόσμο στην Ευρώπη στην Ελλάδα.ΙΘΑΚΗ.ΙΩΝΙΑ ΝΗΣΙΑ)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Παρασκευή

📛 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ (ΑΥΡΙΟ) ΔΕΝ το ξέρετε📛 Αγιος ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις,και ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ.Στην Συνεχεια με ΑΦΙΕΡΩΜΑ,στον Αγιο Ευσταθιο.ΒιοΑγιογραφικο.)Καληνυχτα.Καλό Ξημερωμα.

20 Σεπτεμβρίου: Άγιος Ευστάθιος - Ο βίος και τα μαρτύρια του Αγίου και τ... *(Καθημερινό Εορτολόγιο γοα τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ευσταθιο.)

Άγιος Λουκάς ο Ιατρός (Ρωσική ταινία)Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Άγιος Λουκάς ο Ιατρός (Ρωσική ταινία)Η Ταινεια της ΒδομάδαςΚαλή παρακολούθηση.

MARAVILLAS DE BRASIL | Los lugares más fascinantes de BrasiL*(Παραξενα και Αγρια της Βραζιλίας.)

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Λέσβο - Μέρος 1ο*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον κ,Τασο ΔΟΥΣΗ,ΛΕΣΒΟΣ 1.)

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Αγιορείτική βραδιά στο κτήμα "Λίκνο" | Σφυρίδα με Κολοκυθάκια*(Η Εναλλακτικη σας Λύση για το Αυριανο Μεσημεριανό σας πιατο.)

Animals of Russia 4k - Υπέροχη ταινία άγριας ζωής με χαλαρωτική μουσική(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους καιι της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ #7 ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΠΥΛΟΣ / LET US TAKE Y... *(Γυριζοντας και Γνωριζοντας την Ελλάδα..Σε ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΠΥΛΟΣ )Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Πόρος | Ένα νησί που κρατά αναλλοίωτο το χρώμα & το χαρακτήρα του μέσα σ...*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΠΑΡΟΣ.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Μαγειρέματα Αγίου Όρους με τον γέροντα Επιφάνιο (Mέρος 1ο)Με τον Μακαριστο Γεροντα π.Επιφανιο για το Αυριανο Μεσημεριανό σας πιατο.Γευσεις Αγιου Ορους.Καλημερα Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη.

(Αντι-) Οικουμενισμός: Ο δούρειος ίππος της Εκκλησίας / Μέρος 1ο(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις καιθ Ακολουθιες.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση και Οικουμενισμός: Ο δούρειος ίππος της Εκκλησίας / Μέρος 1ο)Καληνυχτα.Καλο Ξημέρωμα.

18/9/24 Θ΄ Ώρα, Εσπερινός, Μικρό Απόδειπνο / Τροφίμου, Σαββατίου και Δορ...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα Ακολουθια Θ΄ Ώρα, Εσπερινός, Μικρό Απόδειπνο / Τροφίμου, Σαββατίου και Δορ..)

Άγιοι Τρόφιμος, Σαββάτιος & Δορυμέδων - Απολυτίκιο - 19 Σεπτεμβρίου - Ι....(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ. για τους Αυριανους Εορταζόμενους ΑγιουςΤροφίμου, Σαββατίου και Δορυμέδων )

ΜΕΣΣΙΑΣ - ΕΚΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ (FULL GR-SUBS)

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ - 1922 - ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη | Πρώτη Εικόνα | 18/09/2024

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

1 Λάθος Που Κάνετε Όταν Πίνετε Καφέ. Τα Μυστικά Που Δεν Γνωρίζατε. (Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας.)

Δεν περίσσεψε κανένα. Τυροπιτάκια με γιαούρτι. Τα πιο αφράτα που έχω κάνει.*(Το Συμπληρωμα για το Αυριανο Μεσημεριανό σας πιατο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου.

Animal & Wildlife 4K - Scenic Wildlife Film With Calming Music - Relaxin...(Παρεα με τα Αγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Μακαρονοπιτα Της Βασουλας Ευκολη Χωρις Φυλλο – Μακαρονοπιτα Τεμπελικη Συ...*(Η Εναλλακτικη σας Λυση γιατο Αυριανο Μεσημεριανό σας πιατο)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Τεταρτη.

ΑΥΤΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΘΑ ΣΕ ΣΟΚΑΡΕΙ !!! ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ (Γέρων...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις Αγιων Προσωπικοτητων και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση και Γεροντας Νικων)Καληνυχτα.Καλο Ξημερωμα.

Σημειολογία του Ονόματος Αριάδνη | Βασιλική Β. Παππά

18.09: Αγίας Αριάδνης - Saint Ariadne(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους, για την Αυριανή Συνεορταζομενη Αγια Αριαδνη. την Μαρτυρα.)

Αγία Αριάδνη - 18 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για την Αυριανή Συνεορταζόμενη Αγια Αριαδνη. την Μαρτυρα.)

⛔ΧΤYΠΙΕΤΑΙ ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ 💥ΑΣΤΡΑΨΕ κ ΒΡΟΝΤΗΞΕ💥 Γι'αυτό ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ! #χ...

🟠ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΕ ο ΣΤΡΑΤΟΣ στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ🟠ΚΑΤΩ τα ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ από το Αγιο ...

Προσευχές που πρέπει να λέμε από το πρωί μέχρι το βράδυ*(Προσευχες για Ολες και για Ολους Καθημερινες.)

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Εύκολο μιλφέιγ χωρίς ζάχαρη | Foodaholics(Για το Αυριανο Μεσημεριανο σας πιατο η Εναλλακτική σας Λυση και στο Γλυκό/Επιδιρπιο)

Baby Animals 4K - Little Planet Of The World Adorable Baby Animals With ...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι ,μου.

Απλά περιχύνουμε με τον κιμά τις πατάτες‼️ Νόστιμο και εύκολο #138(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Μεθαυριανό Μεσημεριανό σας πιατο)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Σύρος | Η αρχοντική Ερμούπολη, τα ρεμπέτικα της Άνω Σύρου και ένας φάρος...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΥΚΛΑΔΕΣ.ΣΥΡΟΣ)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Τριτη.

17/9/2022 | Αγία Σοφία & οι τρεις θυγατέρες της Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη ...(Kλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθιες.Στην Συνεχεια με Ακολουθια και Ορθρος,Θ.Λειτουργία για τις Αυριανες Εορταζ'ομενες,Αγία Σοφία & οι τρεις θυγατέρες της Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα

Αγίες Σοφία, Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη - 17 Σεπτεμβρίου(Καθημερινο Εορτολογιο για τις Αυριανες Εορταζόμενες Αγίες Σοφία,και τις τρεις κόρες της, Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη)

Απολυτίκιο Αγ. Σοφίας, Πίστης, Αγάπης και Ελπίδας - 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τις Αυριανες Εορταζομενες Αγιες Σοφία Πίστη Αγάπη Ελπίδα 17 Σεπτεμβρίου )

Κύριλλος και Μεθόδιος: Οι Φωτιστές των Σλάβων (2013) [HD 720p] ελληνικοί...(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΚύριλλος και Μεθόδιος: Οι Φωτιστές των Σλάβων (2013)Η Ταινεθα της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)

Κύθνος | Ένα μικρό νησί κοντά στο λεκανοπέδιο για τέλειες εξορμήσεις | Χ...

Ατομικά Μιλφέιγ με 4 Υλικά | Make It Easy | Άκης Πετρετζίκης

«Σοκ στο σύστημα» - Μετεωρολόγος προειδοποιεί για κύμα αρκτικού ψύχους |...

17 Σεπτεμβρίου: Αγία Σοφία και οι Άγιες κόρες της Πίστη, Ελπίδα και Αγάπ...

Ευχαριστώ τα χέρια αυτά που έγιναν αφορμή να βρω σήμερα τον Παράδεισο!!!(Παρεα με τον Γεροντα και Χρήσιμες Συμβουλες)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Φτιάξτε Χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο καλύτερες και από τα κάρβουνα !(Η Εναλλακτική για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Παναγιούδα Λέσβου: Ένα χωριό με θέα και ψυχή στο Αιγαίο(Ξεναγωντας στα Χωρια της Δυτικής Λεσβου..ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑ.ΛΕΣΒΟΣ.)Καλημερα.Καλη και Ευλογημρενη Βδομαδα

Η θαυμαστή εμφάνιση της Αγίας Ευφημίας στον Άγιο Παΐσιο - Τι ακριβώς συν...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Οσιος Παισιος Ο Αγιορειτης και Αγια Ευφημία.η Μεγαλομαρτυρας)

Βίος και πολιτεία της Αγίας και Μεγαλομάρτυρος  Ευφημίας Η  Αγία Ευφημ...(Καθημερινο Εορτολόγιο για την Αυριανη Εορταζόμενη Αγια και Πανευφημο Ευφημία)

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ(ΤΑΙΝΙΑ)Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ..Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΡΑΣ ΑΓΙΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ Live: ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ 15 Σεπτεμβρ...(ΠΡΟΡΟΡΤΙΑ/ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ.)

ΠΆΤΜΟΣ 2024 ΎΨΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΊΟΥ ΣΤΑΥΡΟΎ ΣΤΟ ΔΙΑΚΌΦΤΗ(Εκκλησιαστικα Δρωμενα στην ΠΑΤΜΟ.)

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Μερομήνια 2024-2025: Έρχεται «βαρύς» χειμώνας - Πότε θα πέσουν τα πρώτα ...(Του Καιρου τα Γυρισμαστα.)

ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΚΟΝ-ΟΡΘΡΟΣ-ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ_15-9-2024*(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα ΑκολουθιαΜΕΣΟΝΥΚΤΙΚΟΝ-ΟΡΘΡΟΣ-ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

4K African Animals: Etosha National Park - Scenic Wildlife Film With Cal...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσιοκής.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

🌸 Ψαλμοί του Τιμίου Σταυρού - ΜΕΓΑ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ κ βασκανίας !! ...(ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.Ο Τίμιος Σταυρός.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Κυριακή.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΓΗ Τραγο...(Κλεινουμε σημερα Οπως καθε Σαββατοβραδο με Χριστιανικά τραγούδια,Γ.Κοινουσης και Χριστος Ελλάδα Ορθοδοξια)Καληνυχτα.Καλό Ξημερωμα.

ΑΓΡΥΠΝΙΑ (15.9.2024) Κυριακή μετά την Ύψωσιν. Νικήτα μεγαλομάρτυρος(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα Ακολουθια καιΑΓΡΥΠΝΙΑ (15.9.2024) Κυριακή μετά την Ύψωσιν. Νικήτα μεγαλομάρτυρος)

Άγιος Νικήτας - 15 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Νικήτα.)

Ομιλία την Κυριακή μετά της Υψώσεως του Σταυρού(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελικη περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΨΩΣΗ.,Μαρκ η 34 Θ 1,απο τον Πρωτοπρ.π.Αντωνιο Χρήστου.)

CRETE (Κρήτη) - RETHYMNO Region, Greece 🇬🇷 ► Travel video, 4K Travel in ...

15 Σεπτεμβρίου: Άγιος Νικήτας ο Μεγαλομάρτυρας - Ο βάρβαρος Γότθος που ...

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Βόλτα στην Αγιάσο της Λέσβου Agiasos Lesvos(Τουριστικοι Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΓΙΑΣΟΣ ΛΕΣΒΟΥ.)

ΓΙΟΡΤΗ του ΤΡΑΧΑΝΑ στο ΑΚΡΑΣΙ Λέσβου Βιντεο 11ο(Πολιτιστικα Δρωμενα στο ΑΚΡΑΣΙ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου.

Μοναδική συλλογή ζώων - 8K (60fps) Ultra HD - με τους ήχους της φύσης (π...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια τοτυ Δασους και της Ζπουγκλας μετα Μουσικής.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Ριζότο με Μανιτάρια | Yiannis Lucacos*(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σσς πιάτο με Ριζοτο Μανιταρια απο τον Γεροντα π.Παρθενιο.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Κυριακή.

Γιατί πεθαίνουν παιδιά; Ο Θεός είναι άδικος;(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση και Παρεα με τον Γεροντα π.Νεκταριο με θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας.)Καληνύχτα Καλο Ξημέρωμα.

Ύψωση Τιμίου Σταυρού - 14 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Παγκοσμια Υψωση του Τιμιου Σταυρου.,απο τον Γεροντα π.Αθανασιο.)

☦️ Του Σταυρού (14 Σεπτεμβρίου) ανοίγουν οι ουρανοί !!! Οποίος προσευχηθ...(ΥΜΝΟΙ και ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ για την Αυριανη Μεγαλη Γιορτη της Υψωσης του Τιμιου Σταυρού)

''Θεραπεύοντας τον φόβο'' Άγιος Λουκάς ο Ιατρός Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπό...(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ'Θεραπεύοντας τον φόβο'' Άγιος Λουκάς ο Ιατρός Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπόλεως.Η Ταινεια της Ημερας.Καλή παρακολούθηση.)

⚠️ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΡΙΟ⚠️ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ⛔ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΡΗΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ να ΦΑΜΕ κ ν...

Fresh Fig Harvest for Winter: Making Lots of Jam and Cake in the Village!(Προετοιμασια με τα Φρουτα του Χειμωνα.)

!!Ακόμα κι αν φτιάξω 100 βάζα πάλι δεν θα ήταν αρκετά! Έχει δίκιο η μητέ...*(Πως να Φτιαξουμε Ντομσατοπολτο.)

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Παραδοσιακά Καλσούνια, Χωρίς Ψήσιμο-Χωρίς Φύλλο, Αρωματικά & Πανεύκολα,Τ...(Πως να Φτιαξουμε Καλτσούνια.)

Wild Animals (4K UHD) - Relaxing Music Along With Beautiful Wildlife Vid...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.)Καλο Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Χοιρινές Μπριζόλες Λεμονάτες στον Φούρνο | Άκης Πετρετζίκης*(Για το Αυριανο Μεσημεριανό σας πιατο η Εναλλακτική σας Λύση.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Syros Island - 4K - Best Places(Tουριστικοί Προορισμοι ανα την Ελλάδα.ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΣΥΡΟΣ.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Παρασκευή.

ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΚΟΝ-ΟΡΘΡΟΣ_13-9-2022(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια στην Συνεχεια με Ακολουθια και ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΚΟΝ-ΟΡΘΡΟΣ για τον Αγιο Κορνηλιο τοπν Εκατόνταρχο._13-9-2022)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

13 Σεπτεμβρίου: Άγιος Αριστείδης - Ο Αθηναίος Φιλόσοφος που μαρτύρησε γι...(Καθημερινό Εορτολογιο για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Αγιο Αροστείδη τον Μαρτυρα.)

ΑΓΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ) - ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υπποτίτλους. για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αριστειδη τον Μαρτυρα.)

Άγιος Λουκάς ο Ιατρός (Ρωσική ταινία)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣΆγιος Λουκάς ο Ιατρός (Ρωσική ταινία)Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.

13 Σεπτεμβρίου: Άγιος Αριστείδης - Ο Αθηναίος Φιλόσοφος που μαρτύρησε γι...

Λέρος | Ένα χρωματιστό, ήρεμο νησί, με φυσικούς όρμους & γαλαζοπράσινα ν...

Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΖΑΡΕΤ. Τα κρυμμένα πετράδια μιας βιβλικής πόλης.(Ιερουσαλήμ απο παλεια.)

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

2 μέρες στα Ιωάννινα | Vasiliki Tsertseli(Βολταροντας με την Βαιλικη και τα Κοριτσια ανα την Ελλάδα ΙΩΑΝΝΙΝΑ.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

με τα Κοριτσια ανα την Ελλάδα.

Προβλήματα μέσα στο γάμο και πώς αντιμετωπίζονται;(Παρεα με τον Γεροντα π.Νεκταριο. σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

4K African Wildlife: Arusha National Park - Scenic Wildlife Film With Re...*(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)Καλημερα.καλή και Ευλογημενη Πεμπτη.

Οι 4 Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης: Ποιοι είναι, απλά και κατανοητά!(Κλεινουμε σημεραμε Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια μια ακομα Παρουσιαση και Οι 4 Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης.)Καληνύχτα Καλό Ξημερωμα.

Άγιος Αυτόνομος - Απολυτίκιο - 12 Σεπτεμβρίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Αυτόνομο.)

Άγιος Αυτόνομος - 12 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Αυτόνομο)

Το νησί. Η ζωή του αγίου Ανατόλιου (OCTPOB)Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΤο νησί. Η ζωή του αγίου Ανατόλιου.Η ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.

Χρυσόστομος Σμύρνης - Τουρκική Μαρτυρία για το τραγικό του τέλος |Mikras...

ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΠΟΡΕΙΟ Μέρος 2ο Ανάπτυξη μεταφύτευση(Πως να Φυτεψουμε. Σπορους )

Τι έλεγε ο Άγιος Πορφύριος για εκείνους που μας προσβάλουν;(ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ)

⚠️ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ από ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ⚠️ ΣΕ όλη την ΥΦΗΛΙΟ: ΑΠΟΨΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ν...(Απο την ΜεγαλόΧαρη της Τηνου.ΕΚΤΑΚΤΟ,)

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ !!!(ΕΘΝΕΓΕΡΤΙΚΑ/ΕΠΙΚΑΙΡΑ-ΙΣΤΟΡΙΚΑ.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλες μου

The Most Cute Young Wild Animals On Earth With Relaxing Music, Beautiful...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους μετα Μουσικής,)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Ιερά Παράκληση του Αγίου Βησσαρίωνος ψάλλουν οι Μοναχοί της Ιεράς Μονής ...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα Ακολουθια και Ιερά Παράκληση του Αγίου Βησσαρίωνος ψάλλουν οι Μοναχοί της Ιεράς Μονής )Καλημερα Καλή και Ευλογημενη Τεταρτη.

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ!! ΚΑΙΡΟΣ LIVE ΕΙΚΟΝΑ!(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθιας.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση και Γ.ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιογραφος με Ρεπορταζ.)Καληνυχτα.Καλο Ξημερωμα

11 Σεπτεμβρίου: Αγία Θεοδώρα της Βάστα - Το μικρό εκκλησάκι της με τα 1...(Καθημερινό Εορτολογιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Οσια Θεοδωρα της Βαστα.)

Η ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ(ΤΑΙΝΙΑ)Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Η .ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή Παρακολούθηση)

ΛΑΧΑΝΙΚΑ: Γνωρίζετε Ποιά Λαχανικά Φυτεύουμε Το Καλοκαίρι & Το Φθινόπωρο ...

🟣⚠️ΜΕΓΑ ΣΗΜΕΙΟ ΘΕΟΥ στην ΑΡΚΑΔΙΑ🟡 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ τα ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ #αγ...*(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ.)

10 Σεπτεμβρίου: Το μεγάλο θαύμα της Θεοτόκου - Η Παναγία σώζει Έλληνες ...(Συγχρονα Θαυματα της Παναγιας μας.)

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Τα άλογα περιβάλλουν ένα μοναχικό αγόρι που κλαίει στο δρόμο([Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ.Ένα παραδοσιακό, ζουμερό και νόστιμο κριθαράκι(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Ενσαλλακτική σας Λυση.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Αγίες Μηνοδώρα Μητροδώρα Νυμφοδώρα 10 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτο...(Αυριανο Καθημερινό Εορτολογιο με τις τρεις αδελφες ΜαρτυρεςΜηνοδώρα Μητροδώρα Νυμφοδώρα )Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Leros Greece Travel Vlog 2024 | Λέρος, Εξερευνήστε την Ελλάδα 4K, Ελλην*(Εξερευνοντας τα Ελληνικα Νησια.ΛΕΡΟΣ.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Τριτη.

ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ(Kλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Χρυσοστομο τον Εθνοπμάρτυρα.Σημερα,ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Απολυτίκιο Αγ.Ιερομ.Χρυσοστόμου Σμύρνης-Δράμας-Γρ.Παπαεμμανουήλ, Δομέστι...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Χρυσοστομο τον Εθνομάρτυρα.)

Ο Άγιος Χρυσόστομος Σμύρνης - Παρέμβαση του Μητρ. Πάφου Γεώργιου(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Εθνομάρτυρα Αγιο Χρυσόστομο τον Πολυπαθο Αρχιεραρχη.,απο τον Πανιερωτατο Μητροπολιτη Παφου κ.κ.Γεωργιο)

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ: ΑΡΧΙΣΕ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ(ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ και ΑΛΛΑ)

Ο ΛΕΥΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ - ΜΑΣΤΙΧΑ(Απο την ΧΙΟ με Μαστίχα.)

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

White Tiger - সাদা বাঘ .... #tiger #bengaltiger #bigcat #chattogramzoo ...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.ΛΕΥΚΗ ΤΙΓΡΗΣ.)

8 Σημάδια Για Μικρό Εγκεφαλικό Επεισόδιο - Τι Να Κάνετε ΑΜΕΣΩΣ Μετά!(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας )Καλο Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου

Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΙ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ (Ελληνικοί υπότιτλοι) Κιν.Σχεδια με Ιστοριες απο την Παλαια και την Καινη Διαθηκη.Στην Συνεχεια με Καινη Διαθηκη απο την Παραβολή του Πλόυσιου και του Λαζαρου.)Καλο Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Πως φτιάχνουμε σπιτικές ελιές σε μπουκάλι ; #greekfood( Πως να Συντητηρειστε Ελιες μακρια απο το Ψηγειο. ..? )Καλημερα.Καλή κκαι Ευλογημένη Βδομάδα.

(Πωσνα Συντηρειστε

Θαύμα της Παναγίας σε πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και ΘΑΥΜΑΤΑ.Στην Συνεχεια με Συγχρονα Θαυματα καιΘαύμα της Παναγίας σε πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα.

"ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ" Ι. ΝΑΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΠΑΤΟΡΩΝ ΙΩΑΚΕΙΜ & ΑΝΝΗΣ, ΑΝΘΟΚΗΠΩΝ Ν. ΕΥΚΑ...(Για τους Αυριανους Εορταζόμενους Αγιους Θυρανυξια προς τιμήν τους ΑΝΘΟΚΗΠΩΝ Ν. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ)

9 Σεπτεμβρίου: Άγιοι Θεοπάτορες Ιωακείμ και Άννα - Οι γονείς της Παναγίας!(Καθημερινό Εορτολογιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Ιωακείμ και Άννα - Οι γονείς της Παναγίας μας

ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΜΟΡΦΟΥ: ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ (ΔΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-...

Hercules Unchained (1959) Directed by Pietro Francisci and Mario Bava

9 Σεπτεμβρίου: Άγιοι Θεοπάτορες Ιωακείμ και Άννα - Οι γονείς της Παναγίας!

ΜΗ τηγανίζετε τη μελιτζάνα! Αυτό το κόλπο έχει μαγέψει χιλιάδες νοικοκυρ...(Πως να τιγανιζεται Μελιτζανες.)

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

ΜΑΡΟΥΛΙ Καλλιέργεια - Συγκομιδή. (2ο Μέρος)Πως γινεται η Σπορα του Μαρουλιου. Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

ΜΑΡΟΥΛΙ Σπορά (1ο Μέρος)Μαρουλι για Σπορα 1 .Πως γινεται.Καλo Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

🔴 LIVE: Enter the Savage Kingdom: Ultimate Predators | Watch Now on Nat ...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Κυριακή.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΓΗ Τραγο...(Κλεινουμε σημερα Οπως καθε Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούσης,Χριστιανικά τραγούδια ,και Χριστος Ελλάδα Ορθοδοξία)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Γέννηση της Θεοτόκου - 8 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο. για το Αυριανο Εορταζομενο Γενεθλιο της Υπεραγια μας Θεοτόκου. )

Ιερα Πανηγυρις Ταξιαρχη.Το Εν Χωναις θαυμα Α.(Εκκλησιαστικα δρωμενα και Στιγμιοτυπα απο την Θ.Λειτουργια. ΧΕΡΟΒΙΚΟ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ. απο του Καλιφωνους Ιεροψαλτες μας του Ταξιαρχη μας στην Ευριακή.Και του Χρονου.)

Ιερα Πανηγυρις Του Εν Χωναις θαυματος. του Αρχαγγελου Μιχαηλ.Γ Μερος.(Εκκλησιαστικα Δρωμενα και Δεηση Υπερ Υγειας κ.λ.π.στην Ευριακή απο το πανηγυρι του Ταξιαρχη μας στην Ευριακή.)

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή προ της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανη Ευαγγελικη περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟ ΤΗΣ ΥΨΩΣΕΩΣ,Ιωανν.γ 13-17 απο τον Γεροντα π Αθανάσιο)

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: Πριγκιπόπουλο του Χριστού - Χριστιανικό Τραγούδι

Vivien Leigh ΨHollywood Classic I Caesar and...*(Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣVivien Leigh And Claude Rains In Ultimate Hollywood Classic I Caesar and Cleopatra.Kαλή παρακολούθηση.)

Hungry Polar Bear Ambushes Seal | The Hunt | BBC Earth(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)

ωα και Θηρια του Δασους καΙ

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

KEFALONIA (Cephalonia, Κεφαλλονιά), Greece 4K ► Top Places & Secret Bea...(Τουριστικοί Προορισμοι ανα την ΕλλάδαΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Κρέμα με ινδοκάρυδο Υπέροχη από την Ελίζα #MEchatzimike(Για το Επιδορπιο Γλυκό σας απο την Ελίζα.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Animal Kingdom 4K: Αφρικανική συλλογή άγριας ζωής σε 4K - Scenic Wildlif...*(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια και τα Ζωα του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλημερα.Καλο και Ευλογημενο Σαββατοκυριακο.

ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΚΟ ΟΡΘΡΟΣ Θ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 7-9-2024(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια Στην Συνεχεια με Ακολουθια,και ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΚΟΝ-ΟΡΘΡΟΣ-ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ)Καληνυχτα.Καλό Ξημερωμα

''Θεραπεύοντας τον φόβο'' Άγιος Λουκάς ο Ιατρός Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπό...

Ευβοιωτισσα . Μπάντα Νήμα Στη Χαλκίδα 2024 .

Ο Οδηγός για μια Γνήσια Πνευματική Ζωή (Μητρ. Λεμεσού Αθανάσιος ♰)ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Το εν Χωναις θαυμα - 6 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο*(ΠΡΟΕΟΡΤΙΟ/ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ.)

ΚΡΥΑ ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ σε 5 ΛΕΠΤΑ! ΟΧΙ ΦΟΥΡΝΟ, ΟΧΙ ΑΥΓΑ! Πολύ γρήγορο και...(Πως να Φτιαξτε τηνη Τουρτα του Κσλοκαοιριου.)Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου

Happy Traveller στη Σκόπελο*(Βολτα με την Ηλεκτρα,τον Ευτυχη και το Happy Traveller στον Κόσμο στην Ευρωπη και στην Ελλάδα.ΣΚΟΠΕΛΟΣ)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

Majestic Wildlife Collection 4K 🌿Relaxing Music is Soothing and Comfortable(Παρεα με τα Αρια πουλια και Ζωα της Φυσης στις Ζουγκλες Αφρικής και Αμερικής.)Καλημερα.Καλη και Ευλογημενη Παρασκευη)

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ !(ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ.ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΣΧΑ,Οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,και Κλεινουμε με Αυτο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

☦️ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ Παράκληση και Αγρυπνία Αρχαγγέλου Ταξιάρχη Μιχαήλ (Το εν ...ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ Παράκληση και Αγρυπνία Αρχαγγέλου Ταξιάρχη Μιχαήλ)

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ - το εν Χώναις θαύμα (στα ελληνικά)Ιστοριες Κιν.Σχεδιων για τους Μικρους μας Φίλους.ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ - το εν Χώναις θαύμα (στα ελληνικά)

Ανάμνηση Θαύματος Αρχαγγέλου Μιχαήλ εν Χώναις - 6 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγί...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμρενο Εν Χωναις Θαυμα του Ταξιαρχη Μιχαηλ,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο.)

Άγιος Λουκάς ο Ιατρός (Ρωσική ταινία)Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΆγιος Λουκάς ο Ιατρός (Ρωσική ταινία.Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Σκιάθο - Μέρος 2ο

ψωμί ζυμωμένο με ξινόμαυρο καρύδια και σπόρους τσία, #aromatikesistories...(ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ για Ολες λκαι γιασ Όλους.)

6 Σεπτεμβρίου: Το θαύμα του Αρχάγγελου Μιχαήλ στις Χώναις - Μεγάλο θαύμα...*(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ.)

Sigri Greece - Serene Paradise in the Aegean(Τουριστικοί Θερινοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΛΕΣΒΟΣ.ΣΙΓΡΙ.)

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Animals of Africa 4K 🐘 Discovery Relaxation Film with Soothing Relaxing ...(Παρε α με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικης)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

🟡Γέρων ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ💥Ερχεται ΜΑΚΕΛΕΙΟ, θα πιάσει τη ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤ... (ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ απο τον Γεροντα π.Βασιλειο.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Μηλόπιτα που λιώνει στο στόμα! Για 5 λεπτά δουλειά! Γρήγορα, εύκολα και ...(Το Επιδορπιο Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο.,με Μηλόπιτα.)

ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΣΠΕΡΑΣ 04.09.2024Εσπερινός εορτής Προφήτου Ζαχαρίου(Κλεινουμε σημερα με Ακολουθια και Παρουσιάσεις.Στην Συνεχεια με Ακολουθια καιΤΕΤΑΡΤΗ ΕΣΠΕΡΑΣ 04.09.2024Εσπερινός εορτής Προφήτου Ζαχαρίου)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Προφήτης Ζαχαρίας και Ελισάβετ - 5 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Ζαχαρια και Ελισαβετ)

5 Σεπτεμβρίου: Άγιοι Ζαχαρίας και η σύζυγος του Ελισάβετ - Οι γονείς του...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους ΑγιουςΖαχαρίας και η σύζυγος του Ελισάβετ)

Khalil, Ο Μουσουλμάνος που έγινε Χριστιανός.

Καραμελωμένος χαλβάς φαρσάλων | Foodaholics

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΙ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΟΥ

Έτρωγα 3 ΑΥΓΑ Για 30 Μέρες & Αυτό Συνέβη Στο Σώμα! | Ακαδημία Υγείας(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας.)

Skopelos vlog (what i eat in vacation) | Vasiliki Tsertseli(Βολταροντας στα Ελληνικά Νησια.ΣΚΟΠΕΛΟΣ.)

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΑΤΑΤΕΣ με ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - Πανεύκολο και Νόστιμο Παραδοσιακό Στιφάδο(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Οι αρρυθμίες είναι ένα ζήτημα που αφορά μεγάλο μέρος του πληθυσμού.(Χρησιμα και Ωφελιμα με την Υγεια μας.)Καλο Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Polar Bears: A Close Encounter Of Survival In The Arctic | Polar Bear D...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δάσους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.ΛΕΥΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ.)Καλήμερα.Καλή και Ευλογημενη Τετάρτη.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ~ Ορθόδοξες προσευχές(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια .Στην Συνεχεια με Προσευχες και ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ~ Ορθόδοξες προσευχές)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

.Στην Συνεχεια για Ακολουθια Προσευχή

3/9/24 Εσπερινός, Μικρό Απόδειπνο / Βαβύλα Ιερομάρ & τριών μαθητών, Μωυσ...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ./9/24 Εσπερινός, Μικρό Απόδειπνο / Βαβύλα Ιερομάρ & τριών μαθητών, Μωυσεως προφητου.)

Προφήτης Μωυσής - 4 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μωυση τον προφητη,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

ΠΑΥΛΟΣ,Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.ΠΑΥΛΟΣ,Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.Η Ταινεια της Εβδομάδας. Καλή παρακολούθηση.)

ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΕΣ - 11 ΦΡΟΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥΣ

Let's Discover Rhodes, Symi and Kalymnos!🌴🇬🇷*(Περιοδευοντας στα Νησιά.)

Θα εκπλαγείτε όταν ακούσετε ποια είναι τα 𝟕 θανάσιμα αμαρτήματα! (π. Αθα...(Συμβουλες και Νουθεσιες απο τον Πρωτοπορ.π.Αθανάσιο.)

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Παγωτό Kαϊμάκι εύκολο και γρήγορο χωρίς ζαχαρούχο γάλα | Fresh Piato(Για το Παγωτο σας τους Καλοκαιρινούς μας Μηνες) Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

🍎🍏 Μηλόπιτα με δαμάσκηνα! Πάρτε 2 μήλα και λίγα δαμάσκηνα και θα εκπλαγε...(Το Επιδορπιο Γλυκο σα για το Αυριανό Μεσημεριανο΄σας πιατο)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι..

Ευχαριστούμε τον Θεό για όσα μας δίνει; - Γέροντας Εφραίμ Αριζόνας(Καθημερινές Ευχαριστηριες Πεωινες Προσευχες στον Υιο και Θεό μας)Καλημερα.Καλη και Ευλογημενη Τριτη.

⛔ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ⛔ Άγιος Παϊσιος - Όταν βρίζουν τον Χριστό και την Πανα...(Kλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθιες.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση και Αγιος Παισιος)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Άγιος Άνθιμος - 3 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ανθιμο Νικομηδείας.,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

03.09: Αγίου Ανθίμου Νικομηδείας - Saint Anthimus of Nicomedia(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτιτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ανθιμο Νικομηδειας

Κυριλος και Μεθοδιος: Οι Φωτιστές των Σλάβων (2013) [HD 720p] ελληνικοί...(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Κυριλλος και Μεθοδιος Οι Φωτιστες των Σλάβων.Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλ'η παρακολούθηση.)

Η προειδοποίηση για ισχυρή βροχόπτωση παραμένει σε ισχύ και σήμερα

Διήγηση απο την ζωή του / Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης

3 Σεπτεμβρίου: Αγία Βασίλισσα - Τα λιοντάρια αντί να την κατασπαράξουν σ...

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Κέικ δαμάσκηνου 😋 που λιώνει στο στόμα! Απλό και νόστιμο! Συνταγή σε 15 ...*(Το Επιδορπιο Γλυκο σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Παγωτό βανίλια , Ice cream-σε 5 λεπτά έχετε το καλύτερο παγωτό,με την π...(Το Επιδορπιο Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Το καλύτερο συμπλήρωμα για τον ύπνο(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας,με τον Διατροφολόγο κ.Στ.Πανταζή)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Βδομάδα.

Που'σαι βρε γέρο του Μωριά;(Κλεινουμε σημερα με Πατριωτικα Αφιερωματα και Ακολουθιες.Στην Συνεχεια με ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ και Πουσαι βρε γέρο του Μωριά )Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 2 Σεπτεμβριου - Άγιος Μάμας(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μαμαντα τον Μαρτυρα.)

Άγιος Μάμας - Απολυτίκιο - 02 Σεπτεμβρίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ. για τον Αυριαννο Εορταζόμενο Αγιο Μαμαντα τον Μαρτυρα.)

DAVID AND GOLIATH | David e Golia | Orson Welles | Full Length Historica...

1 Σεπτεμβρίου: Αρχή Ινδίκτου - Η ημέρα που ξεκινάει το Εκκλησιαστικό έτος!(Πρωτομηνιατικα/Σεπτεμβριανά-Εκκλησιατικα.)